وی افزود: پیشگیری از رخدادهای خطرساز احتمالی در پروژههای شهری نیازمند ارتقاء دانش روز مدیریت hse در تمام بخشهای شهرداری است.
وی با بر شمردن اهمیت پیشگیری از رخدادهای خطر ساز احتمالی در پروژههای شهری، خواستار ورود جدیتر ناظرین، رابطین و پیمانکاران شهرداری و مسئول و کارشناسان اداره hse به این موضوع شد و خاطر نشان کرد: واحد hse یک مجموعه فانتزی نیست و باید باور سازمانی بشود چرا که در همه اجزای شهر تصمیمات و نظرات کارشناسی این اداره تاثیر دارد.
این مقام مسئول نظارت بر گودهای پر خطر، کارگا ههای فعال و غیر فعال ساختمانی، استاندارد سازی تاور کرینها را از دیگر موارد مورد توجه این اداره دانست که باید با نظارت مستمر رصد شوند.
موسوی افزود: باید نگاه ایمنی را بعنوان یک فرهنگ غالب در شهر و شهروندان معرفی کنیم و مجموعه مدیریت شهری بطور جدی پیگیر ارتقاء دانش روز این حوزه در تمام بخشهای مختلف از جمله پروژههای زیر نظر مجموعه شهرداری است.
وی گفت: نظام گزارشگیری و مستندسازی از مجموعه عوامل درگیر در پروژهها و فعالیتهای مدیریت شهری در خصوص hse، ضمن تجمیع روشها و تکنیکهای رفع مشکلات ایمنی میتواند یک مستند مبتنی بر تجارب موفق و دانش فنی ایجاد کند.
انتهای پیام/