سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایمپلنت ریزی که از کوری جلوگیری می‌کند

اگر مشخص شود در چشم فرد مقدار زیادی مایع زلالیه (aqueous humor) وجود دارد که خطر افزایش فشار درون چشمی را دارد، اقداماتی مانند تغییر در دارو یا حتی جراحی انجام می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک ایمپلنت کوچک مخصوص افراد مبتلا به آب سیاه ابداع شده که فشار چشمی آنان را به طور مداوم اندازه گیری می‌کند. به این ترتیب بیمار می‌تواند در خانه بیماری خود را کنترل کند.

به نقل از نیواطلس، هنگامیکه فردی دچار آب سیاه (گلوکوما) است همیشه این خطر وجود دارد که فشار ناشی از تجمیع مایع در چشم فرد به اعصاب بینایی او آسیب برساند و به نابینایی فرد منجر شود.

درهمین راستا ایمپلنت Injectsense طراحی شده تا به طور مداوم فشار درون چشمی فرد یا IOP را اندازه گیری کند. به طور معمول بیماران فشار درون چشمی مبتلا به آب سیاه در مطب چشم پزشک کنترل می‌شود. اگر مشخص شود در چشم فرد مقدار زیادی مایع زلالیه (aqueous humor) وجود دارد که خطر افزایش فشار درون چشمی را دارد، اقداماتی مانند تغییر در دارو یا حتی جراحی انجام می‌شود.

متاسفانه چنین تست‌هایی معمولا فقط چندبار در سال انجام می‌شوند و هرگونه افزایش فشار مایع درون چشمی بین فاصله انجام تست‌ها بررسی نمی‌شود. به همین دلیل چند گروه از محققان اخیرا ایمپلنت‌هایی ابداع کرده اندکه به طور مادام العمر در چشم فرد باقی می‌مانند و بیمار می‌تواند فشار درون چشمی خود را در خانه انجام دهد.

البته این ایمپلنت باید از طریق جراحی در چشم بیمار قرار گیرد.

این ایمپلنت Injectsense نام دارد و همانطور که از آن پیدا است به سادگی به لایه میانی «پارس پلانا» چشم تزریق می‌شود. کل این فرایند فقط ۵ دقیقه طول می‌کشد و چشم پزشک می‌تواند آن در مطب خود انجام دهد.

این فناوری در حال حاضر تحت آزمایش است و در آزمایشگاه با استفاده از سیگنال‌های رادیویی می‌تواند اطلاعات را از چشم حیوان انتقال دهد. اما در اصل ایمپلنت‌ها به وسیله باتری‌هایی بسیار کوچک انرژی خود را به دست می‌آورند.

این باتری به طور بی سیم به وسیله یک دستگاه پوشیدنی مانند عینک هوشمند شارژ می‌شود. این ایمپلنت به طور مداوم اطلاعات مربوط به فشار درون چشمی را به یک سرور ابر منتقل می‌کند. بیماران به وسیله یک اپلیکیشن می‌توانند اطلاعات مورد نظر خود را بررسی کنید.

آریل سائو مدیر ارشد اجرایی شرکت سازنده این ایمپلنت می‌گوید: قصد داریم نخستین آزمایش‌های انسانی خود را در اوایل ۲۰۲۱ میلادی یا زودتر انجام دهیم. این محصول پس از تایید مقامات بهداشتی نخست در اروپا و در فاصله ۶ ماه تا یک سال بعد در آمریکا عرضه می‌شود.

منبع : مهر

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.