رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین ادامه داد: از ۵۱ هزار و ۶۶۷ زائر، ۲۲ هزار و ۲۰۴ نفر خدمات اورژانس پیش بیمارستانی دریافت کردند که از این تعداد ۲ هزار و ۶۴۶ نفر به مراکز درمانی اعزام و ۱۹ هزار و ۵۵۸ نفر در محل درمان شدند، همچنین ۲۹ هزار ۴۶۳ نفر به مراکز درمانی ثابت و سیار مراجعه کردند.
رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین با اشاره به آمار زائران مراجعه کننده به اورژانس پیش بیمارستانی در مرزهای مختلف کشور اظهار کرد: یک هزار و ۲۴۱ نفر به مرز خسروی، ۴ هزار و ۸ نفر به مرز مهران، یک هزار و ۲۲۴ نفر به مرز چذابه، یک هزار و ۷۱۳ نفر به مرز شلمچه، ۱۳ هزار و ۷۵۴ نفر به مرز میرجاوه، ۴۷ نفر به مرز دوغارون و ۶۸ نفر به مرز آستارا مراجعه و خدمات اورژانسی دریافت کردند.
بیشتر بخوانید: انتقال اورژانسی زائران مصدوم یا بیمار تا درب منزل برای نخستین بار/خدمت رسانی ۷ اتوبوس آمبولانس ایرانی در کشور عراق
کولیوند با اشاره به آمار زائران مراجعه کننده به مراکز بیمارستانی در راهپیمایی اربعین حسینی تصریح کرد: ۲۹ هزار و ۴۶۳ نفر به مراکز درمانی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۳ هزار و ۷۴۶ نفر مرد و ۱۵ هزار و ۷۱۷ نفر زنان بودند. به جز ۴۳ نفر اتباع خارجی ما بقی مراجعه کنندگان از هموطنان کشورمان بودند.
او ادامه داد: حدود ۲۹ هزار و ۴۶۳ نفر به مراکز درمانی ثابت و سیار در مسیر راهپیمایی اربعین حسینی مراجعه کردند که از این تعداد ۲۷ هزار و ۳۰۶ نفر درمان و ترخیص و ۲ هزار و ۱۵۷ نفر بستری شدند.
رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین ادامه داد: ۸ هزار و ۵۲۰ نفر به درمانگاههای تخصصی مستقر در مسیر راهپیمایی اربعین حسینی مراجعه کردند و از این تعداد ۲ هزار و ۱۵۷ نفر بستری شدند. افزون بر این ۱۳ هزار و یک نفر به درمانگاههای سیار مراجعه کردند و در مجموع ۲۷ هزار و ۳۰۶ نفر از کل زائران مراجعه کنند به مراکز بیمارستانی درمان و ترخیص شدند.
او ادامه داد: در مراکز بیمارستانی در طول مسیر راهپیمایی اربعین حسینی ۱۹۹ مورد بیمار قلبی، ۲۱۸ مورد بیمار تنفسی، ۲۱۲ مورد مسمومیت غذایی و ۲۳۹ مصدوم ترافیکی داشتیم و ۲۴۵ عمل جراحی تا کنون انجام شده است.
رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین با اشاره به آمار خدمات پیش بیمارستانی به زائران اربعین حسینی بیان کرد: ۲۲ هزار و ۲۰۴ نفر از ۱۳ تا ۱۸ مهر به اورژانس پیش بیمارستانی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۱ هزار و ۸۵۹ نفر آقا و ۱۰ هزار و ۳۴۵ نفر خانم و ۸ هزار و ۲۴۳ نفر زائر ایرانی و ۱۳ هزار و ۹۶۱ نفر اتباع خارجی بودند.
او ادامه داد: از آمار کل مراجعان به اورژانس پیش بیمارستانی ۱۹ هزار و ۵۱۲ بیمار در محل درمان شدند که از این تعداد ۳۶۵ مورد بیمار قلبی، ۱۹۶ مورد بیمار تنفسی، ۲۹۵ مورد مسمومیت غذایی داشتیم همچنین ۱۷۲ زائر اربعین حسینی به دلیل حوادث ترافیکی به مراکز درمانی اعزام شدند.
کولیوند با اشاره به آمار مصدومان اعزامی از کشور عراق به پایانههای مرزی مهران، شلمچه و چذابه گفت: در مجموع ۱۳۴ زائر اربعین حسینی از کشور عراق به پایانههای مرزی مهران، شلمچه و چذابه اعزام شدهاند که از این تعداد ۸۵ نفر به مرز مهران، ۴۸ نفر به مرز شلمچه و یک نفر به مرز چذابه انتقال پیدا کردند.
او ادامه داد: تاکنون ۸۵ زائر مصدوم یا بیمار تا کنون در مرز مهران پذیرش و از این تعداد ۷۳ نفر بستری شدهاند. ۶ زائر به مرکز درمانی شهر مبدا اعزام و ۶ نفر و درمان و ترخیص شدهاند.
کولیوند ادامه داد: در مرز شلمچه ۴۸ زائر مصدوم یا بیمار پذیرش شده است که از این تعداد ۲۳ نفر بستری، ۳ نفر به مرکز درمانی شهر مبدا منتقل و ۲۲ نفر درمان و ترخیص شدهاند، در پایانه مرزی چذابه یک زائر پذیرش و بستری شده است.
کولیوند با اشاره به آمار ماموریتهای بالگردهای اورژانس مستقر در مرزها برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی گفت: ۱۴ مورد اعزام بالگرد برای انتقال بیماران و مصدومان شرکت کننده در راهپیمایی اربعین حسینی داشتیم که از این تعداد ۹ نفر دچار حوادث ترافیکی شده بودند.
انتهای پیام /