او ادامه داد: در کنار آموزش و پرورش، مدارس غیردولتی و مراکز در جامعهپذیری و تربیت فرزندانی که بتوانند ایرانی سرافراز را بسازند، ایفای نقش میکنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه آموزش و پرورش دغدغه دولتها نیست، تصریح کرد: به همین دلیل در قانون برنامه ششم توسعه مواد زیادی را اضافه کردیم در واقع رسالت ما قانونگذاری است و وظیفه خود را انجام دادهایم.
اولادقباد درباره توسعه آموزش زبان خارجی به دانشآموزان گفت: انجمن صنفی کارفرمایان آموزشگاههای زبان انگلیسی پیشنهادهایی برای اصلاح قانون دارد تا معافیتهای مدارس غیردولتی شامل این مراکز هم بشود که این موضوع به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ارسال شده است و در حال بررسی هستیم.
پاسخ به سوالات دانشآموزی را اینجا بخوانید
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه زبان انگلیسی در تعاملات بینالمللی بسیار اثرگذار است، تصریح کرد: این موضوع در اقتصاد، تجارت، جذب توریسم هم بسیار تاثیر دارد و معتقدم که آموزش و پرورش باید برای صدور مجوز آموزشگاههای زبان، اهتمام جدی را داشته باشد البته نظارت بر آن هم اهمیت بسزایی دارد.
اولادقباد با اشاره به اینکه نباید در کار مدرسه داری و خدمات آموزشی و پرورشی کارشکنی کرد، گفت: کشور ما فرهنگ و تمدن غنی دارد و باید آموزشگاههای زبان این فرهنگ و تمدن غنی را به خوبی انتقال دهند.
او ادامه داد: متاسفانه برای دانشآموزان ما اینگونه تصور شده است که زبان و یادگیری آن سخت است و برخی از آنها حتی توانایی معرفی خود به زبان دیگری را ندارند که این موضوع خود نیازمند بازنگری در کتاب علی درسی و محتوای مواد آموزشی آموزشگاه هاست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید دانشآموزان ما از یادگیری زبان بترسند در حالی که خانوادههای ما هزینه آموزش زبان فرزندشان را همیشه کنار میگذارند و برای او سرمایهگذاری میکنند.
اولاد قباد گفت: اگر میخواهیم به سمت و سوی اقتصاد منهای نفت برویم باید صنعت گردشگری را تقویت کنیم و این مهم نیازمند آموزش غیر از انگلیسی و در زمینه زبانهای مختلف است.
اولاقباد خطاب به موسسان آموزشگاههای زبان گفت: باید آموزشگاههای ما آسیبشناسی کنند تا بچهها از زبان نترسند، به الگوی برتر تدریس مجهز شوند و استانداردهای لازم را رعایت کنند.
انتهای پیام /