یداللهی گفت:هدف از این همایش این است که پروپوزال هایی که دانشجویان برای کارشناسی ارشد و دکترا مینویسند برای آینده دانشجو مفید باشد.
معاون اجرایی وپشتیبانی پارک علم وفناوری دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: از دیگر اهداف دعوت از سخنرانان در این همایش این است که بتوانیم به دانشجویان کمک کنیم تا فکرشان به سمت تجاری سازی پایان نامه و رساله دکترا برود.
او ادامه داد:در راستای تبدیل فرصت های تحقیقاتی دانشجویان به کارآفرینی؛ پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس هر سال از آدم های مطرح در همایش ها دعوت می کند.
بیشتر بخوانید: ماجرای تمام نشدنی پایاننامههای جعلی/ چرا مسئولان رسیدگی نمیکنند؟
یداللهی گفت: ترکیب استارت و پروپوزال با یکدیگر،کلمه استار پوزال را شکل می دهد.در این جشنواره دانشجویان را تشویق می کنند تا در پروپوزال خود مشکلات جامعه را بیاورند و آن را حل کنند، شعار ما در دانشگاه این است که باید هر کدام از پروپوزال های دانشجویان یکی از مشکلات جامعه را حل کند.
معاون اجرایی وپشتبانی پارک علم وفناوری دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد:باید فرهنگ کارآفرینی را بین دانشجویان اشاعه دهیم تا به جای اینکه دانشجویان برای پروپوزال خود موضوع از اینترنت انتخاب کنند بروند و با بخش تخصصی خودشان ارتباط بیشتری بگیرند و به صورت فعالانه به صنعت مراجعه کنند چرا که تنها راه اشتغال زایی دانشجویان این است که به صورت فعال در تخصص خودشان حضور داشته باشند.
او افزود: دانشگاه تربیت مدرس جز دانشگاه های برتر در حوزه اشتغال زایی دانشجویان منطبق با رشته است، تنها دانشگاه جامع تحصیلات تکمیلی کشور، دانشگاه تربیت مدرس است که همه رشته ها را دارد و سیستم افراد به این شکل است که با یکدیگر تعاملات خوبی دارند و دائماً در کتابخانه و پژوهشگاه هستند و پارک هم سعی دارد سرعت خوبی به کار آنها دهد.
انتهای پیام/