عضو هیئت مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران گفت: در کشورمان بیش از ۱۱ هزار تن معدن داریم که از این تعداد بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ معدن غیرفعال است.
او با اشاره به اینکه کشورمان یک کشور معدنخیز است، گفت: شاید در کشورمان بیش از ۹۸ درصد معادن، معادن مقیاس کوچک باشند.
بیشتر بخوانید: توسعه معادن کوچک مقیاس میانبری بزرگ برای رونق تولید
عضو هیئت مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران افزود: ۱۰ درصد از ذخایر معادن کشور، منابع فلزی هستند این در حالی است که بیش از ۴۳ درصد تولیدات ما از ذخایر غیرفلزی است، این هشداری برای تمام شدن این ذخایر و توجه خوبی به اکتشافات فلزی است.
برنا افزود: بیشتر معادن ما یا مصالح ساختمانی یا سنگ نما هستند که برخی از آنها هم غیرفلزیها را شامل میشوند.
عضو هیئت مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران تشریح کرد: شرکت تهیه و تولید مواد معدنی از طرف وزارت صمت برنامههایی را در طرح معدن کاری کوچک مقیاس طراحی کرده است تا بتواند استارتآپهای معدنی را فعال کند و محورهایی که معادن مقیاس کوچک در آن وجود دارد را شناسایی کند.
او ادامه داد: این طرح به عنوان یک کلینیک تخصصی مشکلات را حل می کند؛ انجمنها میتوانند در جایی که مشکل وجود دارد حضور یابند و آن مشکل را حل کنند.
عضو هیئت مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با اشاره به اینکه فرآوری سیستمهای موبایل برای آن دسته از معادن کوچک میتوانند در بحث فناوری کمک کنند، گفت: با کمک سیستم های موبایل می توانیم محورهایی از کشور فرآوری را رونق داده و ارزش افزوده از این ذخایر را بالا ببریم.
او بیان کرد: بسیاری از مناطق کشورمان دور دست یا کویری است و معدنها در مناطقی وجود دارد که زیرساختی وجود ندارد، این زیرساختها و شناخت مناطق میتواند از طرح برنامه زیرساخت، پشتیبانی کند. باید از امکانات خودمان در بحث فعالسازی این معادن که غیرفعال هستند استفاده کنیم.
انتهای پیام/