امینی در ادامه بیان کرد: این تاخیر به اولیا برمی گردد که در موعد مقرر ثبت نام کنند و بخشی مربوط به دانش آموزانی است که هنوز بلاتکلیف هستند و یا اینکه رشته تحصیلی خود را تغییر دادند و یا پایه تغییر کرده و یا جهشی خوانده اند.
همین کتابهایی در کیف نیست و به راحتی در مبالغ بالا در بازار سیاه پیدا میشود.
امینی میگوید: دانش آموز نیازی به خرید نسخه از بازار سیاه ندارند و کمبود کتاب نداریم و اگر به هر دلیلی مشکلی برای کتاب دارند میتوانند به تیم پشتیبانی توزیع مواد آموزشی تماس بگیرند و از شعب برای دانش آموزانی که میخواهند از طریق پست کتاب بگیرند.
اما بازار سیاه کتاب از کجا تغذیه میشود؟ مگر شبکه توزیع کتاب در کنترل آموزش و پروش نیست. اما امروز در انقلاب کتابهایی درسی سال تحصیلی جدید را به راحتی و البته با قیمتی بسیار بالاتر از قیمت مصوب میتوانید پیدا کنید.
بازار سیاهی در انقلاب ایجاد شده در حالی که دانش آموزان قبلا کتابها را از کتاب فروشیها به راحتی میخریدند.
امینی در ادامه در پاسخ به این سوال که این دلالهای بازار سیاه کتاب از کجا تغذیه میشوند گفت: نمیدانیم از کجا تغذیه میشوند و اگر کتابی مازاد از ظرفیت از چرخه توزیع خارج شده باشد باید مشخص شود و با آن برخورد خواهد شد.
نشتی کتابهای درسی به بازار سیاه مربوط به شبکه توزیع است که مسئولیت آن با آموزش و پرورش است و پیدا کردن منشاء این کانالها کار سختی نیست. پدیدهای که سایهی تاریکش را بر سبد هزینهها تحصیلی دانش آموزان انداخته است.
منبع:میزان
انتهای پیام/