وی اضافه کرد: تنها ۴۰۰ دستگاه اتوبوس برای تردد افراد دارای شرایط خاص نظیر جانبازان و معلولان و... مجوز کاپوتاژ دارد که این اتوبوسها نیز تنها از مرز چذابه عبور خواهند کرد.
سردار هادیانفر با بیان اینکه خودروهای سنگین نیز اجازه تردد در معابر سه استان و چهار مرز را ندارند، گفت: تنها خودروهای حامل تجهیزات و لوازم موکبها میتوانند تردد کنند که تاکنون بالغ بر ۹۰ درصد از خودروها نیز به محل رسیده و وسایل و بار خود را تخلیه کرده اند.
رییس پلیس راهور ناجا در مورد اینکه آیا وزارت راه میتواند در مورد کاپوتاژ تصمیمی اتخاذ کند به ایسنا گفت: مسئولیت امور مربوط به پایانههای مسافربری و اتوبوسها را بر عهده وزارت راه است و کاپوتاژ در حوزه اختیارات و وظایف وزارت راه نیست. تنها ۴۰۰ دستگاه اتوبوسی که مجوز گرفتهاند از سوی وزارت راه معرفی شده اند. در مورد خودروهای شخصی، وزارت راه نمیتواند مجوزی برای کاپوتاژ صادر کند.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه دولت عراق نیز به دلایلی نظیر قیمت بنزین و دیگر موارد زیر بار کاپوتاژ نرفته است، گفت: در همین راستا نیز به وزارت صنعت معدن و تجارت و گمرگ نیز گفته شده تا مجوز کاپوتاژ را تا پایان مهرماه صادر نکند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/