غلامی گفت: ساز و کار مناسبی برای ارتباط با بخش صنعت در دستور کار داریم تا دانشجویان بتوانند بعد از فارغ التحصیلی به کارآفرینی بپردازند.
وزیر علوم با اشاره به معضل اشتغال دانشجویان گفت: مسئله اشتغال دانشجویان از حوزه وزارتخانه ما خارج است، اما ما برای افزایش توانمندیها و ظرفیتهای اشتغال برنامههای مهمی تدارک دیدهایم.
بیشتر بخوانید: فارغ التحصیلان دانشگاه امنیت شغلی ندارند/ علم و دانش باید در کشور تولید ثروت کند
او تصریح کرد: ظرفیتی که از طریق صندوق رفاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اختیار ما قرار دارد را به آنها ارائه میدهیم، اما قبول دارم که علی رغم تلاشهای صورت گرفته امکان حمایت کامل با توجه به ظرفیتهای موجود وجود ندارد.
غلامی تصریح کرد: ما برای بهبود وضعیت اشتغال دانشجویان ساز و کاری برای ارتباط با بخش صنعت داریم تا آنها بتوانند بعد از فارغ التحصیلی به کارآفرینی بپردازند.
وزیر علوم ادامه داد: معتقدم که جایگاه علمی کشور توسط استادان و دانشجویان به دست آمده و باید از جایگاه آنها حمایت شود.
او بیان کرد: باید ارزش دانشمندان و نخبگان را با حمایت از آنها نشان داد، اما قبول دارم که اگر بخواهیم شرایط نخبگان را در داخل و خارج مرزها مقایسه کنیم تفاوتهای بسیاری وجود دارد، اما با این حال نخبگان ما علایق خود را با آب و خاکشان معاوضه نمیکنند.
غلامی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم حمایت بیشتری از دانشجویان دکترا و نخبگان داشته باشیم، اما اینکه بعضی از نخبگان علاقه دارند که در خارج از کشور بمانند از اختیار ما خارج است و قطعاً جاذبههای کشورهای خارجی در این زمینه بی تأثیر نیست.
انتهای پیام/