علیرضا کاظمی معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش در آیین افتتاحیه این دوره آموزشی گفت: حوزه پرورشی آموزش و پرورش با وجود موانعی چون کنکور زدگی ، با قدرت برنامههای خود را پیش میبرد.
او افزود: کمبود شدید نیروی انسانی در حوزه پرورشی از جمله مهمترین مشکلات این معاونت است بطوری که از ۱۴۵هزار نیروی مورد نیاز، فقط ۴۵ هزار نیرو داریم و این کمبود شدید نیروی انسانی اجرای برنامهها را با مشکل مواجه کرده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: متاسفانه برنامههای پرورشی نقشی در ارزیابی و انتخاب مدیران مدارس ندارد و این موضوع باعث کمرنگ شدن نقش پرورش نسبت به نقش آموزش در سطح مدارس شده است.
کاظمی گفت: دارالقرآنها سالهاست به فراموشی سپرده شده اند درحالی که اینگونه فضاهای پرورشی نقش بسیار مهمی در افزایش کیفیت آموزشی دانش آموزان دارند.
او با بیان اینکه رویکرد معاونت پرورشی آموزش و پرورش کیفیت بخشی، نقش پذیری و مشارکت دانش آموزان، استفاده از ظرفیت سمنها و همچنین استفاده از فضای مجازی برای تکمیل برنامههای درسی است گفت: ۱۹ درصد برنامههای وزارت آموزش و پرورش به حوزه پرورشی اختصاص یافته است که اولویت آن ترویج اقامه نماز، قران و عترت است.
کاظمی افزود: ۱۸ برنامه شاخص نماز، ۸ برنامه شاخص قرآن، ۱۰ برنامه شاخص عترت، ۲ برنامه شاخص امر به معروف و نهی از منکر و یک برنامه شاخص خلاقانه جهت تامین منابع مالی پایدار در معاونت پرورشی وزارتخانه درحال اجرا است.
معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش تشکیل شورای عالی نماز، برپایی نماز جماعت در ۷۰ هزار مدرسه با حضور ۵۰ هزار همکار پرورشی و ۲۰ هزار روحانی، تولید محتوا و جریان سازی فرهنگی برای ارتقا و ایجاد انگیزه، احیا ۷۶۰ دارالقرآن را از مهمترین برنامههای درحال اجرای این معاونت عنوان و اظهار کرد: کشف هزاران استعداد قرآن و عترت و نماز از بین ۱۷ میلیون رشته دانش آموز و پرورش بیش از ۳ هزار حافظ قرآن در بین دانش آموزان از مهمترین افتخارات است.