سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انتشار فراخوان تقویم نمایشگاه های داخلی در منطقه آزاد اروند

مدیر بهبود محیط کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند از انتشار فراخوان تقویم نمایشگاه های داخلی منطقه در شش ماهه دوم سال ۹۸ خبر داد.

 به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،جبار عبودزاده مدیر بهبود محیط کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند گفت: تاثیر برگزاری نمایشگاه های داخلی  در موفقیت و رونق کسب و کار و یافتن مشتریان بیشترقابل انکار نیست. حضور در کنار رقبا و مشاهده علوم روز حوزه‌های کاری تخصصی یک حسن برگزاری نمایشگاه و شرکت در آن است که می‌تواند فرصتی مناسب جهت پیروزی در بازار رقابتی امروز باشد.

او ادامه داد:  در حالی که در مدت زمان اعلام  شده بسیاری از نقاط کشور دمای نزدیک به صفر را تجربه می‌کنند و سرما و برف بسیاری از مناطق کشور را در بر گرفته است، دارای آب و هوای مطلوبی است که این مسئله در کنار مزایا و ظرفیت های منطقه آزاد اروند فرصت خوبی را فرام خواهد ساخت .

لازم به ذکر است؛واگذاری نمایشگاه مبلمان و دکوراسیون با کف قیمت به مبلغ ۳ میلیارد ریال و مابقی نمایشگاه ها بق تعرفه عادی سازمان منطقه آزاد اروند محاسبه می گردد.

انتهای پیام/ د

برگزاری ۱۳ نمایشگاه تخصصی داخلی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.