سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛

بازخوانی جنجالی و پیچیده‌ترین پرونده جنایی کشور/ ناگفته‌های رئیس پلیس اسبق تهران از درگیری خونین در خانه ستاره سابق پرسپولیس

سردار طلایی، رییس پلیس اسبق تهران جزئیات جنجالی‌ترین پرونده جنایی دهه ۸۰ کشور را بازگو کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، هیچکدام از ماموران پلیس تهران که 17 مهر ماه 17 سال پیش در مرکز پیام مشغول به کار بودند هرگز فکر نمی کردند تماسی که از وقوع قتل در میدان کتابی ثبت می کنند، تبدیل شود به پیچیده و جنجالی ترین پرونده قتل در پایتخت.

در این پرونده جنجالی قتل که امروز سالگرد وقوع آن است، پای ۲ همسر ستاره سابق تیم ملی و پرسپولیس و مربی مشهور آن زمان قرمزپوشان پایتخت در میان بود.

عصر روز ۱۷ مهر ماه (سال ۱۳۸۱)، گزارشی از وقوع یک قتل خونین در میدان کتابی به پلیس داده شد و در آن تماس خبر وقوع یک فقره قتل در خیابان گل نبی واقع در میدان کتابی تهران به کارآگاهان پلیس آگاهی گزارش شد.

این گزارش با موارد دیگری که روزانه به پلیس آگاهی اطلاع داده می‌شد، کمی فرق داشت، چراکه در این پرونده پای یک مربی مطرح آن زمان فوتبال ایران در میان بود، مقتوله لاله سحرخیزان همسر ناصر محمدخانی بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس و تیم ملی ایران بود که در زمان وقوع قتل در اردوی تیم فوتبال پرسپولیس در کشور آلمان به سر می‌برد.

از همان دقایق ابتدایی دریافت خبر وقوع قتل، کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی بر سر صحنه جرم حاضر شدند و نسبت به بررسی موضوع و به دست آوردن دلایل وقوع قتل اقدام کردند.

زمانی که کارآگاهان وارد محل حادثه شدند با جسد آغشته به خون مقتوله مواجه شدند و در اولین بررسی‌های کارآگاهان ویژه قتل، پای یک زن به میان آمد و نوک پیکان اتهام قتل به سمت وی رفت.

شهلا جاهد، همسر موقت ناصر محمدخانی که گفته می‌شود با یکی از همبازیان محمدخانی نسبت فامیلی داشت و به واسطه معرفی وی این دو با یکدیگر آشنا شدند، از همان روز نخست مدعی بود که هیچ‌کس را نکشته و تنها جرمش این است که عاشق ناصر محمدخانی است.

ادعای شهلا کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران را قانع نکرد و با دستور بازپرس ویژه قتل وقت در آبان ۸۱ به زندان رفت و به مدت ۱۱ ماه مورد بازجویی قرار گرفت.

جاهد در این مدت مدام فقط یک جمله که «من فقط عاشق ناصر هستم» را به کارآگاهان می‌گفت و اتهام قتل لاله را رد می‌کرد.

در ادامه بازجویی‌ها ناصر محمدخانی در مهر ماه سال ۸۲ برای ادای توضیحات بازداشت شد و مورد بازجویی قرار گرفت.

تقریبا یک سال از قتل مشکوک لاله سحرخیزان گذشت و شهلا همچنان منکر هرگونه دخالت در قتل وی بود تا اینکه یک ملاقات در شب بارانی تهران در حیاط آگاهی ورق را برگرداند و همه چیز را تغییر داد، محمدخانی به ملاقات شهلا رفت و پس از آن دیدار بود که شهلا به قتل لاله اعتراف کرد.


بیشتر بخوانید: رد خون در خانه شماره ٢٨/در محل قتل همسر ناصر محمدخانی این روزها چه می‌گذرد؟


با گذشت چند سال از این دیدار، هیچ کس نمی‌داند که در آن دیدار بین این دو نفر چه گذشت؛ اما موضوعی که مهم بود این است که بعد‌ها شهلا درباره آن دیدار گفت: ناصر به من گفت یک ماه دیگر سالگرد «لاله» است و اگر تو قتل را گردن نگیری، آن‌ها من را بازداشت می‌کنند.

شهلا ادامه داد: ناصر از من خواست به قتل اعتراف کنم تا آبرویش حفظ شود؛ وی به من گفت برای گرفتن رضایت از اولیای دم یعنی دو پسرش و پدر و مادر لاله تمام سعی خود را خواهد کرد و از طرفی من نمی‌توانستم مردی را که اینقدر عاشقش بودم، این طور خوار ببینم؛ من فقط به خاطر اینکه ناصر بیشتر از این اذیت نشود، به این قتل اعتراف کردم.

زمانی که پرونده شهلا به دادگاه رفت، با توجه به اعترافات وی در آگاهی، دادگاه وی را متهم به قتل شناخت و برای شهلا جاهد طبق قوانین حکم قصاص و اعدام را صادر کرد.

برای بررسی صحنه جرم متهم به همراه ماموران پلیس به محل وقوع جرم رفتند و در آن زمان شهلا با مرور اتفاقاتی که رقم خورده بود، مدعی شد که با چاقو لاله را به قتل رسانده است.

شهلا که به وعده‌های محمدخانی دل بسته بود و امیدوار بود که وی رضایت اولیای دم را جلب کند و باعث جلوگیری از اعدام خودش شود، با بی تفاوتی ناصر مواجه شد و حین برگزاری جلسه دادگاه خطاب به قاضی پرونده اعلام کرد که من کسی را نکشتم و قاتل نیستم و فقط برای اینکه عاشق ناصر هستم، خواهستم تا قتل را به گردن بگیرم.

ناگفته های سردار طلایی از صحنه قتل لاله

به بهانه این موضوع به سراغ سردار مرتضی طلایی رئیس پلیس وقت تهران بزرگ رفتیم.

سردار طلایی صحبت‌های خود را با بیان این جمله که شهلا به معنای واقعی بسیار شیفته و علاقه‌مند به ناصر محمدخانی بود، گفت: فرضیه‌های زیادی برای انجام این قتل مطرح شده بود.

وی ادامه داد: پس از اعلام وقوع قتل در محل حادثه، اولین نفر بودم که در صحنه جرم حاضر شدم، با توجه به سابقه اجرایی و پلیس دریافتیم که قتل به صورت برنامه ریزی شده اتفاق افتاده و ماجرا ورود به عنف نبوده است و قاتل با در دست داشتن کلید منزل به داخل واحد آمده و مرتکب قتل شده و برای ما محرز شد که قتل داخلی است.

رئیس پلیس وقت تهران ادامه داد: اولین اقدامی که انجام شد، احضار ناصر محمدخانی به عنوان مظنون به پلیس آگاهی بود، با پیگیری‌هایی که عده‌ای انجام دادند، اجازه حضور محمدخانی در پلیس آگاهی را ندادند و به همین علت بازجویی‌ها ناتمام ماند.


بیشتر بخوانید: ناصر محمدخانی:زنم گفت کاری می‌کنم فیلم جدید از زندگی‌ات بسازند!/ مي‌خواستند مجبورم كنند كه خواهرشان را عقد كنم


وی گفت: واکنش مظنون پرونده نسبت به موضوع عادی بود، اما بازجویی نیازمند فرآیند و کارشناسی پلیس است که به نظر بنده این امر ناقص ماند و آنقدر که باید و شاید، محمدخانی در اختیار پلیس قرار نگرفت و با دخالت و پیگیری‌هایی که عده‌ای انجام دادند، وی آزاد شد.

سردار طلایی اظهار کرد: خانم جاهد در آن زمان صحبتی مبنی بر ارتکاب قتل نکرده بود، اما تمرکز پلیس بر روی وی و تمام شواهد به سمت ایشان بود.

وی افزود: در یک دیدار که بین محمدخانی و جاهد اتفاق افتاد، شهلا جاهد ارتکاب قتل را قبول و به انجام آن اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی اسبق تهران بزرگ تصریح کرد: به همراه متهم به محل وقوع قتل رفتیم و بازسازی صحنه توسط جاهد انجام شد و پس از آن بود که مدارک تکمیلی به مقام قضایی ارجاع شد.

سردار طلایی گفت: در بازسازی صحنه زوایای جدیدی از صحنه قتل نمایان شد و نشانه‌های تازه‌ای در اختیار پلیس قرار گرفت، شهلا جاهد در آن روز تشک تخت را برگرداند و اعلام کرد که تشک خونی است و اثر انگشت وی نیز بر تشک باقی مانده بود و از طرفی یکی از اتهاماتی که برای پلیس روشن نشده بود، پاره نشدن لباس مقتوله در اثر ضربه چاقو به وی بود که شهلا اعتراف کرد مقتوله در آن زمان لباسی بر تن نداشته و خود اقدام به تن کردن لباس به بدن مقتوله کرده است.


بیشتر بخوانید: ناگفته‌های پسر «ناصر محمدخانی» از حواشی اخیر پدرش


عبدالصمد خرمشاهی وکیل خانواده جاهد در پرونده قتل لاله سحرخیزان همان زمان در مصاحبه‌ای که با اصحاب رسانه داشت؛ مدعی بود که قاضی که تحقیقات این پرونده را انجام داده در نهایت به این جمع‌بندی رسید که شهلا عامل این جنایت بوده است و بعد همین فرد قاضی دادگاه شد و در نهایت هم حکم قصاص داد.

به گفته وکیل شهلا جاهد این طبیعی است که قاضی نمی‌توانسته حکم دیگری داشته باشد، چون در آن صورت نظر خودش را در مقام قاضی تحقیقات نقض کرده بود، من این ایراد را مطرح کردم و به قاضی گفتم که شما در گذشته این مسأله را از طریق رسانه‌ها اعلام کرده و شهلا را قاتل دانسته‌اید و در این پرونده شما نظر خود را مطرح کرده‌اید و در حال حاضر در مقام قاضی صادر‌ کننده رأی صلاحیت ندارید؛ چرا که در این زمینه اظهارنظر کرده‌اید.

وی گفت: قاضی دادگاه اعلام کرد که ما باید طی یک قرار این عدم صلاحیت را مطرح کنیم که در نهایت اعتراض ما رد شد.

به گفته خرمشاهی برگزاری ۴ جلسه دادگاه و صدور حکم، یک شتاب زدگی در این پرونده بود که باعث شد برخی از تحقیقات انجام نشود: شهلا درباره حضور در مدرسه و بانک اظهاراتی داشت، اما صحبت‌های وی هیچ وقت مورد بررسی قرار نگرفت، در حالی‌ که شهلا برای گفته‌هایش شاهد هم داشت.

وی گفت: ما به این مسأله اعتراض کردیم و این پروسه چند سالی ادامه داشت و مرتب لغو و تأیید می‌شد، ما با توسل به مستندات قانونی که حق قانونی شهلا بود تا زمانی که قانونی اجازه می‌داد، این روند را ادامه دادیم و زمانی که دیگر راهی برای اعتراض وجود نداشت و تقریبا تمام مراحل پرونده طی شده بود، حکم مجددا صادر شد.

آخرین اظهارات متهم

طبق آخرین اظهارات وکیل جاهد وی همچنان خود را بی‌گناه می‌دانست و می‌گفت قاتل نیست و شهلا همچنان محور حرف‌هایش این بود که قاتل نیست و بی‌گناه پای چوبه‌ دار خواهد رفت، اما خانواده مقتول، بار‌ها تاکید ‌می‌کردند که حاضر نیستند قتل فرزندشان را قبول کنند و تنها خواستار قصاص بودند.

جاهد در دادگاه منکر اعترافات خود شد، اما دادگاه شهلا جاهد را بر اساس قاعده حقوقی «نپذیرفتن انکار بعد از اقرار» قاتل شناخت و حکم به قصاص وی داد.

این حکم در شعبه ۱۵ دیوان عالی کشور تأیید شد، اما یکی از قضات پرونده با ارسال نامه‌ای برای رئیس وقت قوه قضائیه، ۱۰ مورد ایراد در پرونده شهلا جاهد برشمرد و در پی آن، رئیس وقت قوه قضائیه با جلوگیری از اجرای حکم، پرونده را برای رسیدگی مجدد به دادگاه دیگری فرستاد، این دادگاه نیز شهلا جاهد را گناهکار و مستحق اعدام شناخت و شعبه ۲۶ دیوان عالی کشور نیز حکم اعدام را تأیید کرد.

این بار وکیل شهلا جاهد با ارسال نامه‌ای برای رئیس آن زمان قوه قضائیه، از مستنداتی سخن گفت که حاکی از بی‌گناهی موکلش است و رئیس وقت قوه قضائیه بار دیگر از اجرای حکم جلوگیری کرد و پرونده را به دادگاه دیگری ارجاع داد.

بار سوم هم دادگاه شهلا جاهد را گناهکار دانست و حکم اعدامی که دادگاه صادر کرد، در شعبه سوم دیوان عالی کشور تأیید شد.

پرونده‌ای که بار‌ها حکم قضایی برای آن صادر شده و حکم و نقض و ابرام بیش از ۲۷ قاضی و نزدیک به ۴ هزار صفحه را به خود اختصاص داده است، سرانجام با تأیید حکم قصاص از سوی عالی‌ترین مقام قضایی ایران، متهم به دار آویخته شد.

آخرین لحظات شهلا قبل از اعدام

حكم قصاص شهلا جاهد پس از تأييد ديوان عالی كشور و موافقت رئيس وقت قوه‌ قضاييه با استيذان، ساعت ۰۵:۴۵ صبح روز چهارشنبه ۱۰ آذرماه در محوطه داخلی زندان اوين به مرحله اجرا درآمد.

حكم قصاص با چوبه‌ دار پس از طی تشريفات قانونی توسط قاضی عصمت‌الله جابری داديار اجرای احكام دادسرای امور جنایی تهران، از سوی برادر مقتول به مرحله اجرا در آمد.

ساعت ۰۴:۵۰ صبح عبدالصمد خرمشاهی وكيل مدافع شهلا به زندان مراجعه كرد و در جمع خبرنگاران گفت كه هنوز هم می‌توان به اخذ رضايت اميدوار بود.

ساعت ۵ نماينده‌ای از دستگاه قضایی به اوين مراجعه كرد و به حضار اطمينان داد كه برای برقراری سازش در پرونده تمام تلاش خود را صرف خواهد كرد.

ساعت ۰۵:۱۰ قاضی عصمت‌الله جابری داديار اجرای احكام دادسرای امور جنايی پايتخت و مدير دفتر وی به زندان اوين مراجعه كردند و لحظاتی بعد در حالی كه خودرو ويژه بررسی صحنه جرم، حامل پزشک كشیک قانونی و يک دستگاه آمبولانس وارد اوين شدند، شهلا جاهد از قرنطينه خارج شد تا برای اجرای حكم آماده شود.

براساس گفته‌های برخی از شاهدان مراسم اجرا، شهلا پيش از حضور پای چوبه دار نماز خواند و به دعا پرداخت.

ساعت ۰۵:۲۵ اوليای دم لاله سحرخيزان (مقتول) متشكل از مادر و دو برادر مقتول به همراه ناصر محمدخانی كه به وكالت از دو فرزند خود در مراسم حضور يافته بود، سوار بر یک دستگاه خودرو پرشيای سفيدرنگ قصد ورود به اوين را داشتند كه در اين لحظه مادر، برادر، خواهر و ساير بستگان شهلا جلوی خودرو را گرفتند و با التماس از آن‌ها خواستند كه رضايت بدهند اما پس از چند دقيقه خودرو به داخل زندان رفت.

از اين ساعت به بعد، بستگان شهلا شروع به گريه و دعا كردند و ساير حضار نيز منتظر شنيدن خبری مبنی بر اجرای ا اعلام رضايت ماندند.

براساس گفته‌های برخی از شاهدان، چند دقيقه مادر لاله و شهلا به صحبت با يكديگر پرداختند كه عمده صحبت‌های رد و بدل شده بين آن‌ها مربوط به حوادث دوران برگزاری دادگاه و تقاضای شهلا برای اعلام رضايت بود.

برخی از شاهدان ماجرا اظهار كردند كه ناصر محمدخانی و شهلا هيچ واكنشی نسبت به يكديگر نداشتند، شهلا در پاسخ به داديار اجرای احكام كه از وی خواسته بود اگر حرفی دارد بگويد، اظهار كرد كه حرفی برای گفتن ندارد و اگر حرفی بوده طی اين سال‌ها گفته است، سپس متهم نسبت به برخی امور مالی خود وصايایی را اعلام كرد كه همه موارد به ثبت رسيد.

در اين زمان نماينده رئيس وقت قوه قضاييه نيز صحبت با اوليای دم را آغاز و تمام تلاش خود را برای اخذ رضايت و گذشت از قصاص صرف كرد، اما نتيجه‌ بخش نبود.

وكيل مدافع شهلا نيز در صحنه اجرا اظهار كرد كه تمام تلاش خود را برای نجات جان شهلا به خرج داده و اقدامات لازم را انجام داده است.

در لحظه‌های آخر، بار ديگر شهلا با التماس و گريه از مادر لاله خواست كه گذشت كند، اما تقاضای وی ثمری نداشت.

سرانجام ساعت ۰۵:۴۵ در حالی كه طناب دار بر گردن شهلا آويخته شد، پس از قرائت حكم دادگاه و در حضور داديار اجرای احكام، مدير دفتر وی، مسئول زندان اوين، پزشک قانونی و نماينده دستگاه قضایی، برادر لاله به عنوان نماينده اوليای دم، چهارپايه‌ای را كه زير پای شهلا قرار داشت كشيد و به اين ترتيب پرونده زندگی خديجه جاهد معروف به شهلا برای هميشه بسته شد.

پس از اجرای حكم و تأييد مرگ توسط پزشکی قانونی، صورت جلسه‌های مربوطه به امضای مسئولان ذی‌ربط رسيد و زمانی كه خبر اجرای حكم به بيرون زندان رسيد، بیقراری بستگان شهلا بيشتر شد و به‌تدريج خبرنگاران و ساير افراد نيز از محل پراكنده شدند.

گزارش از اشکان دوستی پور

انتهای پیام/

برچسب ها: نیروی انتظامی ، قتل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۲۲ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
محمدخانی اگرقاتل هم نباشه بازم بیگناه نیست وبایدمجازات میشد.
ناشناس
۲۰:۳۳ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
ی حسی بهم میگه ک ناصر هم بیگناه نیست
ناهید
۱۵:۳۲ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
ناصر خان اگه گناه کار اصلی نباشه بیگناه هم نیست و این ناحقیه که دوتا زن بخاطر هوسرانیش به فنابرن و اون قصر در بره خدا خودش گناهکار رو روسیاه کنه
موسوی
۱۳:۳۹ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
سلام دعاکنیدپرونده من هم زودتمام بشه ۴سال به علت ۵لیتراسیدپاشی دردادگاه اهوازشکایت کردم ونتیجه نگرفتم ۱۸عمل جراحی کردم و۱۱عمل دیگردارم چشم راستم کورشدمجرم فقط۲ماه بازداش شدامنیت جانی ندارم توان امدن تهران راندارم ازخدامیخوام صداموبه اقای رئیسی برساند باتشکر
موسوی
۱۳:۴۷ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
ازباشگاه خواهش دارم صداموبه مسعولین برساند باتشکر
ارسلان
۱۱:۵۶ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
جالب بود اماچندنکته مبهم وجودداره چرابه محمدخانی مظنون شدن چرا قبل اعتراف شهلا صحنه جرم بررسی نشده منظورم اینه که تاقبل اعتراف شهلا نفهمیدن که تشک برعکس شده خونی هستش
ناشناس
۱۱:۴۳ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
تو اون شب بارونی عشق واقعی شهلا به ناصر نمودیافت و قتل رو به گردن گرفت تا عشقش سرش بالا بمونه. شهلا قاتل نبود .ولی عاشق بود. واقعا براش مرد.ولی ناصر لیاقت این عشق رو نداشت. ناصر عاشق شهلا نبود. ازش بهترین بهره رو برد. جونش رو بهای زندگی خودش کرد. پدر عشق بسوزد...
ناشناس
۱۹:۱۱ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
ای بابا..
ناشناس
۰۸:۲۶ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
من از باشگاه خبر نگاران yjc خواهش میکنم پیگیری کنن این پرونده باز بشه چون این پرونده خیلی نواقص داره و مقصر هم بازپرس پرونده بوده و شاید یک بیگناه عدام شده. پس انصاف چی میشه
طاهابا
۰۰:۱۵ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
ناصرقاتل بود
ناشناس
۲۱:۵۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
اخر نفهمیدیم کی گناهکار بود.اصلا لاله سحرخیزان که بود وچرا باید می مرد
ناشناس
۲۱:۵۲ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
چطور از حضور ناصر محمدخانی در جلسات بازپرسی جلوگیری کردند؟
ناشناس
۱۰:۰۵ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
با پارتی
ناشناس
۲۱:۲۱ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
به زندگی دیگران وارد شدن عاقبت شری داره

جیزه بابا جیره
ناشناس
۲۰:۳۹ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
چطور این واقعیت رو همه می نستند، اما خانواده ی مقتوله نمی دونست، یعنی واقعیت این قدر سخت بود.حالا اینها وجدان دارن.
اسفندیار
۲۰:۳۴ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
شاید بی گناه بوده
mobin
۱۷:۵۷ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
وقتی میخوای از شر زنت راحت بشی و یه دختر بیچاره را با اغفال تبدیل به قاتل می کنی
ایبو
۱۶:۵۴ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
الان نوید محمد زاده نقش ناصر محمد خانی رو بازی کرده پس
مرتضی حیدری
۱۶:۴۴ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
به نام خدا : سلام ، خانم ها و آقایان لطفا هر متنی را که می خوانید با دقت بخوانید !! در متن نوشته شده بود که ناصر محمد خوانی هنگام قتل در آلمان بوده پس چطور تعدادی از کاربران در مقام قضاوت نشسته و ناصر محمد خوانی را قاتل اصلی معرفی می نمایند !! و این قضات محترم و محترمه می نویسند : سر بی گناه بالای دار رفت !! در متن نوشته شده بود که سه دادگاه رای به قصاص شهلا (خدیجه) داده بودند ، حال یک سوال از شما که خود را قاضی می دانید دارم : آیا با وجود اعتراف متهم و رای سه دادگاه متفاوت با چندین قاضی و دادستان و وکیل مدافع و مدارک موجود و در سفر بودن ناصر محمد خوانی هنگام قتل باز هم می گویید : سر بی گناه بالای دار رفت؟!!
محدرضا
۱۹:۳۰ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
گلپسر اکثرا گفتن تو قتل دست داشت،نگفتن قاتل بود..
ناشناس
۲۱:۵۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
شاید پول داده به یکی زنش رو بکشه؟ اگه حسابش پاک بوده چرا دست به دامن آشناهای کت و کلفتش شده که جلوی بازپرسی اش رو بگیرند؟
ناشناس
۱۵:۴۷ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
تا زن نخواد هیچ مردی جرآت نمیکنه بهش یه لبخند بزنه این زن چون ذات کثیفی داشت و حسود بود زندگی خیلی ها را خراب کرد ناصر یک مرد بود میخواست ده تا زن داشته باشه این زن شهلا شیطان صفت بود
محمدرضا
۱۶:۴۲ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
عزیزجان من نمیدونم شما چندسال داری ولی لچاون زمانی که این اتفاق افتاد من خوب یادمه،همون موقع هم همه میدونستند محمدخانی تو قتل دست داشت و شهلا قاتل نیست خیلی از روزنامه ها هم مانور دادن ولی نمیدونم چه اتفاقی افتاد که کسی حتی نخواست محمدخانی رو کوچکترین توبیخی کنه،هومن سیدی هم فیلم خشم و هیاهو رو دقیقا از روی همین ساخت....

خدا عاقبت همه رو بخیر کنه
ناشناس
۱۷:۳۵ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
خسته نباشی دلاور ..ده تاااااااا!!!!!
ستاره
۱۹:۵۷ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
ناصر قاتل نبود ولی کسی که شهلا رو به جنون رسوند تا این کارو بکنه اون بود.
محمدرضا
۲۲:۲۹ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
من این و قبول دارم این زن وارد حریم خصوصی دیگری شده وباعبور از خطوط قرمز قتل یک زن بیگناه دیگری رو رقم زده .
ناشناس
۱۱:۱۲ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
ممنونم که موجبات خنده و شادی ما رو فراهم کردی
10 تا !!!!!
ستاره
۱۵:۳۷ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
ماجرا هرچی که بود کاش با گذشت و بخشش تموم میشد. شهلا اگر هم قاتل بود توی این سالها صدبار مرد و زنده شد.
کاش خانواده مقتول رضایت می دادن. یادمه خیلیها واسطه شدن. عزیزانی مثل خانم هدیه تهرانی. ولی موفق نشدن رضایت بگیرن. و این قصه ی تلخ تلخ تر تموم شد
ناشناس
۲۱:۵۵ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
شما هم اگه دور از جون ،عزیزت رو تیکه تیکه می کردند (البته خدا به دور) بعد یکی از بانیان قتل (حالا با فرض اینکه شهلا قاتل نبوده) هی جلوت راست راست راه می رفت، کل جامعه هم یه جوری از شهلا حرف می زدند که انگار تنها آدم عاشق دنیاست، خونت به جوش می اومد.
ابراهیم
۱۵:۱۲ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
حالا که اون خانم اعدام شد ولی این همه شبهه و ایهام و رفتار و حرفهای ناصرمحمد خانی تقریبا مسجل بود که خود ناصر در قتل دست داشته و قتل از جانب ناصر انجام شده و نمیدونم چرا اینقدر اصرار به اعدام اون زن داشتن
زهرا
۱۴:۴۷ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
ممنون از باشگاه خبرنگاران جوان.
دوستان اینو بدونین که تو ایران همیشه این زنها هستن که قربانی میشن
واقعا ناراحت شدم خدارحمتشون کنه
حیف جوونیشون
ناشناس
۱۵:۴۰ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
اتفاقا این زنها هستن که بخاطر هوا و هوسهای شیطانی خود زندگی خیلیها رابه نابودی میکشونن
ناشناس
۲۱:۵۶ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
تجربه ای باشه برای دخترهای ما که به اسم عشق این جوری خودشون رو به فنا ندند. روح لاله سحرخیزان هم شاد.
ناشناس
۱۴:۱۱ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
اینم از سرنوشت کسی که زندگی بقیه رو نابود کرد.کاش او مرد ....هم ...
ناشناس
۱۴:۰۰ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
میترا استاد............
ناشناس
۲۱:۵۷ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
پارتی و دیگر هییییچ!
روزبه
۱۳:۵۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
باید ناصر اعدام می شد ناصر بود که خیانت کرد
ناشناس
۱۵:۴۲ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
ناصر چه خیانتی کرد ناصر یک مرد بود این زن بود که نباید خودشو به سمت ناصر میکشوند و بعد بخاطر حسادت زن بیچاره رو کشت بیچاره ناصر
جعفر
۱۳:۱۰ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
این درس بزرگی است برای دختران ما که بدانند دنیای اطرافشان پر است از افراد ناجوانمرد وخائن فریب آنهارا نخورند بسیاری از آنها گرگهای وحشی هستند در لباس میش که آنها را در یک چشم به هم زدن برای همیشه نابود میکنند چه بسیار دخترانی که فریب ظاهر افراد خوردند وهمچون خانم جاهد سربه نیست ویا قربانی شدند وشکارچیان آنها همچنان مستانه بدنبال قربانی دیگر هستند هرچند آه وخون مظلوم بجز در جهان آخرت درهمین دارفانی دامنگیرشان می شود وآنها را مجازات می کند
ناشناس
۱۲:۵۰ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
پرونده ی که مشکوک به پایان رسید. و بعد این همه سال هنوز هم میشه بهش شک کرد. ولی خوب به قول بابک صحرایی زندگی ادامه داره......!!!
مرتضی
۱۲:۰۹ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
اینجوری که شما این داستان رو نوشتین فکر کردم آخر کار به رضایت ختم میشه ولی دیدم نه اعدام شد کار تموم شد
ناشناس
۱۵:۴۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
یعنی چی مگه این کتاب داستان بود این سرگذشت یک زن بود که همه از سرانجامش خبر داشتن
سعید
۱۱:۵۶ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
خداوند عالم است ولی محمد خانی خودش کشته است و با زرنگی انداخت گردن جاهد.
محمد
۱۵:۱۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
اونروز محمدخانی ایران نبوده تواردو پرسپولیس بوده نخوندی مگه متنو
ناشناس
۰۸:۲۳ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
اون روز محمد خانی ایران نبود ولی دلیلی هم نداره قتل رو بندازن گردن این خانوم در ضمن شاید کس دیگری پاش در میون باشه. باز پرس اینجا مقصره
ناشناس
۱۱:۵۴ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
وقتی این متن رو خوندم به یاد فیلم خشم و هیاهو افتادم
اگر آدم ها هم عدالت رو برقرار نکنن خداوند عادل است
ناشناس
۲۱:۵۸ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
والا فعلا که به ناصر محمد خانی خوش می گذره. یه زنش کشته شد، یکی دیگه اعدام، الان هم با یکی دیگه ازدواج کرده بچه هم آورده. هر چی می شه واسه زن می شه.
ناشناس
۱۱:۰۴ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
شاید این ماجرا رو نشنیدی: ماجراي دزديده شدن محمد خانی توسط خانواده همسر جديدش سر پول
ناشناس
۱۱:۵۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
مطمن باشین ناصر بهش پا داده که دختره هم این کارها رو کرده اصلا شک نکنین
ناشناس
۱۱:۴۴ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
آقای محمدخانی خیلی دوست دارم بدونم بعداز اون شب که شهلاجاهد اعدام شد ، سرت را راحت گذاشتی روی بالش و راحت بخوابی ؟ کاش یکم فقط یکم وجدان داشتی
ناشناس
۱۷:۳۲ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
پس چی ...!!!، تازه رفت یه زن دیگه هم گرفت ...!!!
یامنصورامت
۲۰:۰۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
ایکاش وجدان تو وجود آدم‌ اتوماتیک بود مثله نیاز به غذاکه اگه نخوری میمیری.اگر آدمم بی وجدانی میکرد خفه میشد
رضا
۱۱:۴۲ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
شهلا خانم قصه ما اگر اهل زندگی بود شوهر اولش کجاست
شهلا خانم قصه ما باید میگفت اگر سرزندگی خودش بود راضی به ورود پای زنی دیگری در زندگیش میشد
شهلا خانمها بدانند هیچ زنی رضایت نمیدهد شوهرش بازن دیگری هم بستر بماند هم کلام شود و آخرش به اینجا ختم خواهد شد
ناشناس
۱۱:۴۱ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
عجب غم انگیز بود

بخشش برا کسی که به جرمش پی برده بهتره.
خداهم چون بخشش رو بهتر دونسته پس پاداش خوبی به بخشش میده و اون دنیا پاداشش رو دریافت میکنند
غلامحسین
۱۰:۵۵ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
سلام.ناصر محمد خانی زندگی خود و خانواده را برباد داد.بیگناهی بقتل رسید و فرزندانی که بی مادر بزرگ شدند. والبته شنیدم که محمد خانی مجددا ازدواج وزندگی جدیدی را شکل داده
بهرحال سپاس از باشگاه خبرنگاران با این گزارش جذاب و روشن
جذاب از این منظر که کل زوایا را پوشش خبری دادید
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
همیشه پای یک لنگی در میان است
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
کاش قاتل واقعی پیدا بشه .خدایا کاری کن متهم اصلی پیدا بشه آمین یا رب العالمین
طاهروند
۱۹:۴۷ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
فکرکنم علی پروین بودکه بعدازبازگشت تیم به ایران گفت که وقتی خبررابه محمدخانی دادن اوگفت : ناکسها کارخودشون روکردن ! پسمحمدخانی نبوداماضمیرجمع بکاربرده یعنی قبلاهم احتمال قتل زن اولش رامیداده درضمن دوستش که شهلارومعرفی کرد حمیددرخشان بودکه محمدخانی ازش گله کردکه اومعرفی کردامادرسختی مرارهاکردوتابحال نه سری به من زده ونه حتی زنگی زده البته محمدخانی زنش رانکشت ولی زمینه سازفاجعه شد ولی بهتره زندگی کنندتاقیامت همه درحدخودجواب بدهند .
محسن بشارت
۱۰:۱۵ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
کلید از کجا اورده بود.خود محمد خانی همدستش بوده به نظر من
ناشناس
۱۰:۰۸ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
چزا عاشق منی که خیلی خوش تیپم ولی گمنامم نمیشن؟!
ناشناس
۰۹:۵۸ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
کلا این موضوع که سر بیگناه بالای دار نمیره را ریخت بهم ، محمدخانی برای فرار از ادامه دار شدن حرف و حدیث مردم بعد از رضایت ، چشم به کشته شدن جاهد بست .
قاتل اصلی در باور مردم ناصر محمدخانی است و بس آن موقع هم این باور بود و عدالت الهی حتمی است ...
ناشناس
۰۹:۴۵ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
خانواده مقتول بایدناصرمحمدخانی راقصاص میکردن که این زن روبه زندگی دخترشون راه داده
ناشناس
۲۲:۰۴ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
همین جوری الکی؟/:
ناشناس
۰۹:۱۷ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
گزارش بسیار جالبی بود،واکاوی این دست پرونده های مشهور ابتکار بسیار خوبیه،ممنون از باشگاه خبرنگاران
مریم
۱۳:۵۱ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
اون سالها پیگیر این پرونده بودم.لاله سحرخیزان و خدیحه جاهد رو خدابیامرزه ولی ناصر محمدخانی ب نظر من خیلی قصر در رفت، اخه زندگی دو زن رو ب بازی گرفت..‌
ناشناس
۰۸:۵۹ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
اگه یک درصد هم طرف بیگناه باشه جواب این که سر بیگناهی بالای دار رفته کی میده . ثانیا مردها هدفشون از ازدواج دوم البته اگه همسر اول و طلاق نداده فقط جنسی هستش . دخترا . خانمها گول نخورید خواهشا. دیدی چطور پشتت و خالی کرد
ناشناس
۰۸:۲۹ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
لطفا yjcپیگری کنن الان که قوه قضایه خیلی خوب شده به این پرونده ورود کنن چون احتمال زیاد یک ناحقی شده ظلم شده چه جوری میشه ظلم رو دیدو چیزی نگفت کاری نکرد
مارامدافع چادرحضرت زهرا س افریده اند
۰۸:۵۲ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
الله اعلم
انشالله خداعاقبت همه روختم به خیرکنه
جلیل
۲۱:۱۲ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
ان شا الله
سنگان
۰۸:۴۷ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
عجب!


از همان روزی که یوسف را برادرها به چاه انداختند
از همان روزی که با شلاق و خون دیوار چین را ساختند
آدمیت مرده بود
قرن ما
روزگار مرگ انسانیت است
سینه ی دنیا ز خوبی ها تهی است !
علی
۰۸:۳۹ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
بسیار جالب بود
ناشناس
۰۸:۱۵ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
عزیزه من این عشق نبوده هوس بوده