او افزود: این آمار جدای از رشتههای دیگر پزشکی و پیراپزشکی از جمله پرستاری، مامایی، هوش بری و اتاق عمل است.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: آموزش وپرورش ناحیه یک بندرعباس با ۳۴ قبولی در سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی بیشترین میزان پذیرش را داشته است.
دادی زاده افزود: آموزش وپرورش ناحیه ۲ بندرعباس نیز در رشتههای یاد شده ۱۸ قبولی، بستک ۱۰، رودان ۴، پارسیان ۴، جناح ۵، بندرلنگه ۲، میناب ۲ و قشم یک قبولی داشته است.
او با اشاره به رشد قبول شدگان در رشتههای مهندسی دانشگاههای بزرگ کشور افزود: نتیجه کلی کنکور از طریق سازمان سنجش اعلام نشده، اما شواهد نشان از رشد کمی وکیفی رشتههای قبولی دانش آموزان استان در دانشگاههای بزرگ و معتبر کشور از جمله صنعتی شریف، امیرکبیر، دانشگاه تهران، دانشگاه شیراز، اصفهان، تبریز و مشهد است.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: از طرفی با تراز علمی خوب دانش آموزان هرمزگان، علاوه بر جذب صدرصدی سهمیه دانشگاه فرهنگیان استان که برای نخستین بار اتفاق افتاد، حدود ۵ درصد از سهمیه دانشگاه فرهنگیان دیگر استانها را نیز جذب کردیم.
وی یادآورشد: سال گذشته رتبه قبولی داوطلبان هرمزگان در کنکور سراسری با جهش چند پلهای به جایگاه هفدهم کشور رسید و امید است درسالجاری این جایگاه ارتقاء یابد.
انتهای پیام/ب