عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: علی رغم درآمد ۲۳۳ میلیارد تومانی از محل عوارض پارکینگ همچنان کمبود پارکینگ داریم و مبالغ حاصل از ردیف مذکور صرف هزینهها و مصارف دیگر میشود.
او با اشاره به گزارشات دریافتی از مدیران تحقق درآمد در ۵ ماهه نخست سال ۹۸ گفت: این گزارشها نشان میدهد تا پایان مرداد مبلغ ۲۳۳ میلیارد تومان از محل عوارض پارکینگ درآمد محقق شده است.
نژادبهرام اظهار کرد: این رقم تقریباً ۸ برابر رقم پیش بینی شده در بودجه سال ۹۸ تا پایان مرداد است.
عضو شورای شهر تهران افزود: این وضعیت در حالی رخ داده که درآمد مذکور از جمله ناپایدارترین و مخربترین ردیفهای درآمدی شهرداری تهران به شمار میرود و در طول سالهای ۸۰ تا ۹۸ بیش از ۵۰ هزار کسری پارکینگ در محلههای پایتخت ایجاد شده که تأثیر مستقیم بر نزول کیفیت زندگی داشته است.
او با اشاره به تحقق ۸ برابر مازاد بر مبلغ مصوب در طول ماه نخست سال گفت: در این شرایط این نگرانی جدی ایجاد میشود که شهرداریهای مناطق بدون توجه به مصوبه شورای شهر تهران و شروط ۵ گانه آن اقدام میکنند.
نژادبهرام تصریح کرد: مصوبه بهمن سال ۹۷ صرفاً اخذ عوارض از محل کسری پارکینگ را برای پارسلهایی که مشمول دلایل فنی ۵ گانه قید شده در مصوبه هستند را مجاز میداند و از آن جمله قرارگیری ورودی ملک در معابر کم عرض واقع در بافت تاریخی است که در طرح تفضیلی تعریف نخواهد داشت.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: بی توجهی به مفاد مصوبه شورا فاقد هرگونه توجیه و نیازمند بازنگری اساسی در رویکردهای مدیران مناطق ۲۲ گانه است.
او با اشاره به مکاتبات خود با معاون شهرسازی شهردار تهران گفت: متأسفانه حساب ویژهای توسط آن معاونت ایجاد نشده و همچنان مبالغی حاصل از این ردیف متمرکز نیست و صرف هزینهها و مصارف دیگر میشود و لذا من به ادامه روند معیوب کنونی تذکر میدهم و انتظار میرود معاونت مالی و اقتصادی شهرداری مکانیزم لازم برای هزینه عوارض حاصل از کسری پارکینگ برای پارکینگهای محلهای را تعبیه نماید.
انتهای پیام/