سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حدود ۶ و نیم درصد از ورزشکاران زورخانه‌ای بیمه‌اند

دبیر کمیته مربیان فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گفت: به دلیل عدم استقبال ورزشکاران این رشته به ویژه در رده بالای میانسالی از بیمه ورزشی در حال حاضر تنها حدود ۶ و نیم درصد از ورزشکاران این بخش بیمه دارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،محسن گلستانی‌زاده دبیر کمیته مربیان فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی شمار ورزشکاران فعال در این رشته را افزون بر ۲۰۰ هزار نفر عنوان کرد و گفت: تاکنون ۱۳ هزار نفر از ورزشکاران سازمان یافته این رشته دارای بیمه ورزشی شده اند.

گلستانی‌زاده بی‌رغبتی ورزشکاران به بهره مندی از بیمه ورزشی را از اصلی‌ترین مسائل این فدراسیون برشمرد و اظهار داشت: افزود: وزارت ورزش و جوانان بودجه هر فدراسیون را بر اساس تعداد بیمه‌شدگان ورزشی تعیین می‌کند که بر این اساس این فدراسیون در آخرین ردیف دریافت بودجه قرار دارد.

او اقدام خراسان شمالی و برخی از استان‌ها در الزام ورزشکاران به بیمه ورزشی برای ورود به گود را اقدامی بسیار مناسب خواند و گفت: در صورتی که این امر در تمام استان‌ها الزامی شده و با نظارت بیشتری صورت گیرد، می‌توان درصد بالاتری از ورزشکاران را بیمه کرده و وضعیت بودجه‌ای فدراسیون را نیز بهبود بخشید.

دبیر کمیته مربیان فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی، شمار کنونی مربیان فعال در این رشته را ۷۰۰ نفر عنوان کرد که تقریبا همگی دارای مدرک درجه ۳ هستند و این رشته با کمبود مربی درجه ۱ و ۲ مواجه است.

گلستانی زاده افزود: کسب عنوان مربیگری درجه ۱ و ۲ نیازمند انطباق با قوانین و مقررات و تئوری‌های وزارت خانه و گذراندن آزمون‌های تخصصی بر اساس فیزیولوژی و علم و تجربه است.

او گفت: فدراسیون برگزاری دوره مربیگری درجه ۱ و ۲ را در برنامه نیمه دوم سال گنجانده و فراخوان آن داده شده تا تمامی افرادی که عنوان مربیگری درجه سه را دارند و سابقه بالایی دارند امکان گرفتن مدرک درجه ۲ را نیز بیابند.

گلستانی زاده یکی از ملزومات اصلی شرکت در این دوره را داشتن مدرک کارشناسی ارشد دانست و افزود: در حال حاضر نیز دوره مربیگری درجه سه با حضور ورزشکاران استان‌های مختلف کشور در خراسان شمالی برگزار شد که با این حساب تاکنون ۲۰ دوره مربیگری در کشور برگزار شده است.
دبیر کمیته مربیان فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی اظهار داشت: مشکل اصلی در این است که علی رغم اینکه دوره‌ها در سطح عالی برگزار می‌شود، ولی سطح شرکت کننده‌ها پایین است و خیلی شرایط لازم برای قبولی را ندارند و میزان نفرات برگزیده کم است.
دبیر کمیته مربیان فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی افزود: مقرر است با برگزاری دوره‌های متعدد سطح دانش شرکت کنندگان را ارتقا دهیم تا مربیان بیشتری جذب و تحویل زورخانه‌ها دهیم و از این طریق مشکل کمبود مربی را در سال‌های بعد به نوعی جبران کنیم.

انتهای پیام/د

حدود 6 و نیم درصد از ورزشکاران زورخانه‌ای بیمه‌اند

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.