او با اشاره به نبود سیستم ثبت خوابگاهها در دانشگاههای غیردولتی افزود: دانشجویان دانشگاههای غیردولتی از خوابگاههای خودگردان استفاده میکنند و درخواست ثبت خوابگاهشان را میدهند.
مطیعی گفت: تعرفه همه خوابگاهها را شورای نظارت همان استان تعیین میکند و اگر دانشجویی نسبت به هزینه و تعرفه آن انتقادی دارد باید به دبیرخانه شورای صنفی نظارت مراجعه کند.
او با اشاره به اینکه در شورای صنفی نظارت به انتقادات دانشجویان دانشگاه غیردولتی رسیدگی میشود، ادامه داد: نظارت بر خوابگاه، رتبهبندی و تعرفههای استاندارد دانشگاههای غیردولتی بر عهده مراجع ذیربط استان و شهرستان است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: در سال تحصیلی جدید حداقل قیمت اجاره ماهانه خوابگاه دانشجویی مجردی ۶۸ هزار تومان است و اجاره برای خوابگاه متاهلین حداقل ۹۶ هزار تومان برای هر زوج هزینه دارد.
مطیعی با بیان اینکه برخی از دانشگاهها هم حتی یک متر خوابگاه هم ندارند، تصریح کرد: در دفترچه سازمان سنجش تاکید شده است که دانشگاههای دولتی، برای ورودیهای جدید خوابگاه ندارند چراکه برخی دانشجویان زمان ارائه پایان نامه نتوانستند خوابگاه را تخلیه کنند، بنابراین باید برای دانشجویان ورودی خود خوابگاههای خودگردان یا خوابگاه استیجاری در نظر بگیرند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان بیان کرد: اگر دانشگاهی از قبل برای نداشتن خوابگاه اعلام نکرده باشد، موظف است که در حد توان خود برای دانشجویان ورودی جدید، خوابگاه مهیا کند.
مطیعی افزود: خوابگاههای دولتی سامانهای دارند و اسامی آنها در آن سامانه ثبت میشود و از این بابت دانشگاههای دولتی در رده بالاتری قرار دارند.
او در پایان با اشاره به نبود خوابگاه در برخی از دانشگاهها تصریح کرد: برای حمایت از دانشگاههایی که خوابگاه ندارند، معاونت و رئیس دانشگاه باید خوابگاههای استیجاری را شناسایی کنند و اگر به ودیعه نیاز دارند، سازمان صندون رفاه دانشجویان کمک خواهد کرد.
انتهای پیام/
دانشگاه ها اصلا برنامه ریزی درست ندارن
یکیش دانشگاه خودم .بیشتر از ظرفیت دانشجو گرفته ورودی های جدید جایی و ندارن و واقعا داره بهشون ظلم میشه .
در اخرم میفرستنشون خوابگاه ارشدا یا ترم های بالاتر