به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حمید موسوی شهردار این منطقه در جمع شورایاران محلات نیاوران، فرمانیه و... با بیان مطلب فوق اظهار کرد: نظام قطعه بندی ما نظام همگون و متناسب نیست و بر اساس مساحت قطعات پروانه صادر میشود بر همین اساس خط آسمان در نظر گرفته نمیشود و یک زمین ۵۰۰ متری که در آن مجوز تعداد طبقات کمتری داده میشود در کنار مجوز تعداد طبقات یک زمین ۵ هزار متری دچار منظر نامناسب شهری میشود.
وی گفت: با توجه به شرایط توپوگرافی و شیب شمال به جنوب تهران شاید اگر امروزه قرار میشد تهران ساخته شود، ساختمانهای بلند مرتبه در پایین دست شهر احداث میشد تا همه شهروندان از دیدن فضای طبیعی کوه و آسمان بهرهمند شوند.
موسوی افزود: قطعات زمین در منطقه یک بر اساس یک نظام روستایی تفکیک شده و به همین دلیل کوچههای پر پیچ و خم و باریکی دارد که یا محل عبور آب برای آبیاری باغات یا مسیری باریک و مالرو بوده است و همین مسئله باعث عدم یکپارچگی ساخت و ساز در این منطقه شده است.
شهردار منطقه یک به پیشامدگیها در طبقات برخی ساختمانها اشاره کرد و گفت: پیشامدگیها به گذر که در طبقات اجرا میشود منطبق بر اصول شهرسازی نیست و یکی از مشکلات مهم در امداد رسانی است چرا که فضای قابل دسترسی را برای امداد رسانی به طبقات کم میکند.
بیشتر بخوانید: منطقه یک طی 2 سال435 میلیون تومان صرف خرید و تملک باغات کرد
وی مشکل دیگر شهر تهران را حقوق مکتسبه افراد و مالکیت شش دانگ دانست و گفت: در بسیاری از کشورها املاک به اجاره افراد در میآید، ولی در تهران مالکیتها شش دانگ است برای همین متاسفانه برای اجرای طرحهای عمرانی نیازمند تملک برخی ساختمانها هستیم که بدلیل قیمت بالای زمین در منطقه، اجرای پروژهها به تعویق میافتد.
موسوی تصریح کرد: ما وارث شهری هستیم که بر اساس بخشنامهها ساخته شده نه بر اساس نظر کارشناسانه و مدبرانه امروزه همه باید از این فضای اکولوژیکی منطقه یک استفاده کنند برای همین با مدیریت مشارکتی باید مشکلات شهر را حل کنیم تا شهر جایی برای زیست سالم و ایمن باشد.
انتهای پیام/