او با تاکید بر اینکه برخی از این شرکتها به موفقیتهای تجاری بسیار خوبی رسیدهاند، گفت: دستاوردهای ارائه شده در این شرکتها به لحاظ تکنولوژیک قابل رقابت با محصولات خارجی است و در صورت ترویج و توسعه آنها شاهد حضور این محصولات در بازارهای بینالمللی خواهیم بود.
بیشتر بخوانید: پرداخت بخش زیادی از مطالبات سال گذشته پیمانکاران آبفا/نیاز کشور به ۳۵۰۰ کیلومتر شبکه آبرسانی
اولیا با اشاره به توسعه مناسب فناوری در صنعت آب و برق، افزود: به دلیل تحریمها برخی از محصولات تکنولوژیک ما دارای توجیه اقتصادی شده است. همین امر موحب شده تا این شرکتها ضمن حضور در بازار داخلی و یافتن مشتریان مناسب بخش خصوصی، در بخش دولتی و شرکتهای زیرمجموعه وزارت نیرو نیز محصولات آنها مورد استفاده قرار بگیرد.
معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو با تاکید بر اینکه در پی تدوین آییننامه حمایت از شرکتهای دانشبنیان هستیم، گفت: در آییننامه مکانیزمهای مناسبی برای کمک به شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شده تا با ایجاد بسته حمایتی بتوانیم به لحاظ مالی، فنی و... از آنها پشتیبانی کنیم.
او تاکید کرد: با تدوین این آییننامه ضمن حمایت از شرکتهای دانشبنیان، نیازهای صنعت آب و برق را نیز میتوانیم از طریق شرکتهای یاد شده تامین کرده و چه بسا محصولات قابل رقابت با تجهیزات خارجی را وارد صنعت آب و برق کنیم.
اولیا با اشاره به اینکه نفوذ فناوری پیشرفته در این حوزه به ارتقای بهرهوری و کیفیت در صنعت آب و برق کمک خواهد کرد، ادامه داد: این آییننامه مشمول تمامی شرکتهای خواهد شد که درصدد تعامل با صنعت آب و برق و فروش محصولات خود به این بخش هستند.
انتهای پیام/