او گفت: بیتردید تبدیل چالشهای پیشروی مدیریت به مسائل دارای راهحل و بهرهمندی شهروندان از عملکرد مدیران شهری، نیازمند اشراف بر وضعیت موجود است و در این میان اصلیترین ابزار انجام تحلیل و ارائه راهحل پایدار نظامند و متکی بر آیندهنگری آمار و اطلاعات است.
مدیر برنامه و بودجه شهرداری سنندج گفت: با هدف تهیه وتدوین کتاب آمارنامه فایلهای خام از اوایل آذرماه سال گذشته برای ۴۸ دستگاه، ارگان، سازمان و نهاد استانی و شهرستانی جهت تکمیل فرستاده شد و پس از جمعبندی اطلاعات، اقدام لازم در خصوص تدوین کتاب آمارنامه شهر سنندج آغاز شد.
او بیان کرد: دستیابی به شناخت صحیح از وضعیت کلی و موجود شهر سنندج، دسترسی به ابزاری برای ارزیابی عملکرد گذشته و حال، برنامهریزی جهت حوزههای مرتبط با مدیریت شهری و تدوین راهنمای آماری در امر پژوهش از مهمترین اهداف تدوین و انتشار نخستین کتاب آمارنامه شهر سنندج است.
خراسانزاد چارچوب کلی و الگوی تدوین آمارنامه شهر سنندج را سالنامههای آماری مرکز آمار ایران عنوان کرد و افزود: این مرکز آن را به تفکیک استانها منتشر میکند، اما آمارنامه شهر، صرفاً آمار و اطلاعات مربوط به شهر را پوشش میدهد و در برنامهریزی شهری قابل ارجاع است.
او اظهار کرد: محتوای آمارنامه شهر سنندج شامل ۱۶ فصل و آمار و اطلاعات سالهای ۹۶ و ۹۷ است.
مدیر برنامه و بودجه شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: سرزمین و آب و هوا، جمعیت، مدیریت شهری، نیروی انسانی، کشاورزی، جنگلداری و شیلات، صنعت و معدن، نفت و گاز، آب و برق، مسکن و ساختمان، بازرگانی و هتلداری، حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات، بهزیستی و تامین اجتماعی، امور قضایی، آموزش، بهداشت و درمان، فرهنگ و کتابخانه به پیوست جغرافیایی تاریخی سنندج از فصول مختلف این آمارنامه است.
خراسانزاد از همکاری تمام نهادها، ارگانها و سازمانها در تدوین آمارنامه شهر سنندج قدردانی کرد و گفت: امیدواریم تمام دستگاههای اجرایی، شهرداری را در تدوین انتشار آمارنامه سالهای آتی یاری کنند.
انتهای پیام/ز