او ادامه داد: در زنجیره دموکراسی، حزب یکی از مهم ترین حلقه های زنجیره دموکراسی و قانون اساسی ما آمیخته ای است.
مازنی همچنین گفت: بخشی از قانون که مربوط به حزب و تفکیک قوا و انتخابات است، در دین به آن تاکید ویژه شده، اما به شکل امروزی دستاورد تجربه بشر است و ما با استفاده از تجربه کشورهای دیگر، به این نتیجه دست پیدا کردیم؛ کشورهایی که این عمل را زودتر از ما شروع کردند، حزب را به عنوان حلقه مهمی از زنجیره انتخابات تعریف کردند، اما ما به خاطر برخی غفلت ها، به این موضوع توجه زیادی نداشتیم.
مازنی اظهار کرد: امروز تجربه عملی به ما می گوید که حزب را در حلقه دموکراسی تعریف کنیم و جایگاه مناسب برای آن تعریف کنیم.
او ادامه داد: برای دستیابی به این هدف، به نظر می رسد قانون انتخابات باید مورد تغییر قرار بگیرد و تا زمانی که به این نتیجه نرسیم که حزب به عنوان یکی از ارکان اصلی نظام است، فساد، ناکارآمدی و مشکلات را خواهیم داشت و زیبایی ها هم به چشم نخواهد آمد.
مازنی افزود: اگر قرار باشد که از درون یک مجموعه ای که بیش از همه جریان ها افراد ذی نفع هستند، از درون جمع حرکتی بجوشد، خود احزاب در درجه اول در جهت اصلاح وضع موجود نظام دموکراسی و نظام انتخابات کار عملی بکنند.
عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی افزود: عملی ترین و فوری ترین کار توسط احزاب امروز می تواند این باشد که تعداد زیاد احزاب به احزاب کوچک با فراکسیون های کوچک تر تبدیل شوند و ائتلاف جبهه ای را تشکیل بدهند و به این صورت در انتخابات حاضر شوند.
اولین کار در جهت اصلاح قانون انتخابات، ایجاد احزاب و جبهه ها و ائتلاف قوی و پرقدرت برای شرکت در انتخابات است.
انتهای پیام/