سفیر جمهوری آذربایجان با اشاره به تحولات جهانی در تمام حوزه ها، افزایش ۷۴ درصدی روابط اقتصادی دوکشور ایران وآذربایجان را نشانه علاقمندی مردم و مسئولان دو کشور برای گسترش همکاری دو جانبه خواند و یادآور شد: فضا برای گسترش همکاریهای دو جانبه فعالان اقتصادی و تجاری دو کشور بیش از هر زمان دیگری مهیا است.
او با تاکید بر این نکته که در سالهای اخیر روساء جمهور دو کشور دوازده ملاقات با هم در راستای افزایش روابط دو جانبه با همدیگر داشته اند یادآور شد: هر دو دولت برای گسترش روابط، اقدامات موثری تا کنون انجام داده اند و وقت آن رسیده که از ظرفیت فعالان اقتصادی ایران و آذربایجان در بخش خصوصی، در توسعه روابط بهره برداری گردد.
یونس ژائله رئیس اتاق تبریز در این دیدار با اشاره به شاخصه اقتصادی و تجاری بودن مردم استان اظهار امیدواری نمود: با برطرف نمودن مشکلات موجود در گسترش روابط اقتصادی دو کشور روابط دو جانبه در راستای توسعه اقتصادی دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان بیش از بیش گسترش یابد.
رئیس اتاق تبریز ایجاد تعرفههای ترجیحی، اعزام و پذیرش هیاتهای اقتصادی و تجاری و تشکیل شرکتهای مشترک تجاری از طرف دو کشور را از جمله اقدامات موثر در راستای گسترش همکاریهای دو جانبه خواند و افزود: با همکاری و هم افزایی فعالان اقتصادی دو کشور امکان حضور موفق و موثر در بازارهای ثالث فراهم خواهد شد.
ژائله با اشاره به ظرفیتهای استان در بخشهای کشاورزی، صنایع غذایی، صنایع سنگین همچون تراکتورسازی و خدمات فنی و مهندسی و... را بستری مناسب برای افزایش همکاریهای دو جانبه خواند و تولید مشترک خودرو در این جمهوری را از جمله اقدامات مهم ایران در گسترش روابط تجاری فی ما بین خواند.
انتهای پیام/ش