سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار خراسان رضوی:

شعار مثلث توسعه اقتصادی‌فرهنگی "هر خانه روستایی یک کارخانه" است/مشهد الگوی اقتصاد مقاومتی خواهد شد

استاندار خراسان رضوی گفت: هر خانه روستایی که پنج عضو دارد و در یک رشته خاص هنر یا مهارت دارند می‌توانند تولید کننده باشند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی در جلسه بررسی عملکرد معین‌های اقتصاد مقاومتی مشهد که با حضور شهردار، فرماندار مشهد و معین‌های اقتصاد مقاومتی در محل دفتر استاندار برگزار شد، گفت: همه بخش‌ها از جمله معین‌های اقتصاد مقاومتی مانند یک زنجیره به هم وصل شده اند تا به سرمنزل مقصود یعنی همان توسعه پایدار همه جانبه برسیم.

او با اشاره به موانع موجود بر سر راه توسعه کشور ادامه داد: هدف این است که مناطق مورد تعهد توسعه همه جانبه پیدا کنند، حالا اگر بر سر راه مشکلی وجود دارد باید با جدیت و پیگیری بیشتری پیگیری شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: یک مجموعه مستقل تحت عنوان نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی ایجاد شده است تا به صورت تخصصی پیگیر آخرین وضعیت اجرایی اقدامات معین‌ها شود.

رزم حسینی افزود: اگر در مدل توسعه اقتصادی فرهنگی همه پای کار بیایند یقینا پیشرفت حاصل خواهد شد، چون ثروت در کشور وجود دارد و در صورت بهره گیری و استفاده درست از آن‌ها شرایط بهتری خواهیم داشت.

 او با اشاره به اینکه بسیاری از نیازمندی‌های شهرداری مشهد باید از طریق روستا‌ها تامین شود، تصریح کرد: وقتی در روستا اشتغال به وجود آمد کسی که در حاشیه مشهد زندگی می‌کند به روستا برخواهد گشت.

استاندار خراسان رضوی مشهد را نگین درخشان کشور برشمرد و گفت: در مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به قدری مشهد با اهمیت است که می‌طلبد جلسات مرتبی ویژه بررسی عملکرد معین‌های اقتصادی آن و موانع بر سر راه توسعه آن در استانداری برگزار شود.

رزم حسینی افزود: هر خانه می‌تواند در طرح اقتصاد مقاومتی یک کارخانه محسوب شود یعنی هر خانه روستایی که پنج نفر عضو دارد و در یک رشته خاص هنر یا مهارت دارند می‌توانند تولید کننده باشند.

حل مسئله اشتغال به صورت کوتاه مدت در پروژه‌های زیرساختی

محمدرضا کلایی شهردار مشهد نیز در این جلسه گفت: ما در کار خود سعی کردیم سه رویکرد اصلی از جمله، در نظر گرفتن توسعه کسب و کار‌های بخش خصوص در انجام وظایف مدیریت شهری، حل کردن مسئله اشتغال به صورت کوتاه مدت در پروژه‌های زیرساختی از طریق تامین مالی و برقراری پیوند‌های پیشین و پسین در پروژه‌ها را مدنظر قرار دهیم.

او ادامه داد: برای این که عملکرد شهرداری مشهد در این طرح ارزیابی شود، تفاهم نامه‌ای با مرکز آمار ایران و سازمان برنامه و بودجه به منظور محاسبه اختصاصی رشد اقتصادی مشهد بسته شده است تا بفهمیم در چه بخش‌هایی دچار مشکل هستیم و درصدد رفع آن‌ها برآییم.

انتهای پیام//ف. ش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.