وی با اشاره به وجود راهبردهای بسیار در زمینه مسائل اقتصادی و مقاومتی افزود: اشتغالزایی، ثبات اقتصادی، کنترل تورم و رشد اقتصادی میتواند راه نجات باشد، اما بحث توسعه تنها راه نجات کشور است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بیان کرد: عصاره اقتصاد مقاومتی یکی کردن تولید و مردمی شدن اقتصاد است.
مخبر تصریح کرد: با مذاکرات و مکاتبات انجام شده شبکه مردمی تولید را در ستاد اجرایی سازماندهی کردیم.
وی با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) زیر یک دهم درصد از تولید ناخالص کشور و داراییهای کشور را در اختیار دارد، بیان کرد: ما بهرهوری بالایی داریم، چراکه از نیروهای جهادی، متدین و جوان استفاده میکنیم و این خود نشان دهنده اعتماد مردم به ماست.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: روزانه حداقل ۱۰۰ طرح تولیدی کوچک خانگی توسط مردم راهاندازی و مدیرت میشود که حداقل به ۳۰۰ شکل ممکن است.
بیشتر بخوانید: ایجاد شبکه جهادی بانوان در دستور کار است
مخبر با بیان اینکه شبکه تسهیلگران ایجاد شده است و این افراد تاکنون ۴۰۰ نفر هستند و تا پایان سال به ۱۵۰۰ تا ۲ هزار نفر میرسند، تصریح کرد: تسهیلگران هیچ رابطه استخدامی با ستاد ندارند و تنها موظف به مدیریت همراهی و فروش محصولات هستند.
وی با بیان اینکه در زمینه امنیت دارو با تولید کنندگان دارویی مذاکراتی صورت گرفته است، افزود: ۹۷ درصد داروی کشور در داخل تولید میشود که برای آن به ۷۰۰ میلیون دلار واردات نیاز است.
مخبر گفت: سعی شده است طی سه سال از ورود این مبلغ به کشور جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه در بحث امنیت غذایی آمار خوبی وجود ندارد، افزود: ۹۰ درصد نهادهای دامی وابسته هستند و ۹۰ درصد تولید کره و ۸۰ درصد در تولید بذر به کشورهای دیگر وابستگی داریم.
مخبر با بیان اینکه مقرر شده است که از ورود ۵۰۰ هزار تن مواد پروتئینی و غذایی به کشور جلوگیری شود، گفت: با پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان، ۵۰ محصول در داخل کشور تولید میشود و ظرف دو تا سه سال، تولید ۵۰۰ محصول استراتژیک در دستور کار است.
وی با بیان اینکه در دو تا سه سال آینده چیزی قریب به یک هزار قلم محصول به ارزش ۲ میلیارد دلار تولید میشود، گفت: تولیدات، به دست مردم صورت میگیرد و موفق است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه امسال تفاهمنامهای با ارزش ۱۱۵ میلیارد تومان به تولید انبوه میرسد، گفت: در بخش کشاورزی در مرحله اولیه به مبلغ ۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری برای خرید ۵ گاو ممتاز در دستور کار است.
مخبر با بیان اینکه ریسک تمام سرمایه گذاریها بر عهده ما خواهد بود، تصریح کرد: کشور ما ۱۰۰ سال است که دارای نفت است، اما همچنان محتاج کشورهایی هستیم که نفت ندارند و این یک مشکل اساسی است.
انتهای پیام/