سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سبک زندگی نادرست باعث ابتلای جوانان به سکته قلبی می شود

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بیمارستان قائم (عج) گفت: ۱۷تا ۱۹ درصد افراد به دلیل سکته قلبی از دنیا می روند و تنها نیم ساعت بعد از سکته قلبی فرصت است تا خدمات درمانی برای بیمار انجام شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر مصطفی داستانی رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بیمارستان قائم(عج) با بیان اینکه شانس دسترسی به پزشک در بیماران سکته قلبی اندک است، گفت: بیماری های قلبی ناشی از تنگی عروق کرونر از بیماری های شایع قلب است و در کسانی که چند فاکتور خطر داشته باشند شانس بیماری های قلب و عروقی بیشتر می شود.

او  با اشاره به اینکه فشار خون بالا، قند و چربی خون بالا، مصرف دخانیات، سابقه بیماری قلبی و کم تحرکی از جمله فاکتور های خطر برای بیماران قلبی محسوب می شود، ادامه داد: در آقایان ۵۵ سال و در خانم ها ۶۵ سال به بعد احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی بیشتر می شود.

داستانی رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بیمارستان قائم"عج" با بیان اینکه استرس های غیر معمول یکی از عوامل ایجاد کننده بیماری های قلبی و عروقی است، گفت: کد ۲۴۷ و۷۲۴ برای کمک به بیماران سکته قلبی و مغزی است که در کوتاه ترین زمان ممکن رگ های قلب و مغز باز می شود تا فرد بتواند به حیات خود ادامه دهد.

داستانی با اشاره به اینکه کد ۷۲۴ تنها در بیمارستان قائم(عج) برای کمک به بیماران سکته مغزی اجرایی شده است، افزود: با اعلام این کد در کمتر از ۲۰ دقیقه یک فرایند دانشگاهی با حضور اساتید مطرح انجام می شود و بیمار از مرگ نجات می یابد.

او با تاکید بر اینکه سرعت پیش روی این بیماری بیش از آن چه که پیش بینی شده است رشد دارد، ادامه داد: تصور می شد تا سال ۲۰۳۰ بیماری های قلبی و عروقی دلیل اول مرگ و میر باشد اما در حال حاضر شیوع این بیماری به حدی رسیده است که جزو یکی از مهم ترین دلایل مرگ و میر در بیماری های غیر واگیردار محسوب می شود.
 
 رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بیمارستان قائم"عج" گفت: در همه دنیا برنامه قابل توجهی برای کنترل عوامل خطر بیماری های قلبی در نظر گرفته شده است و در کشور ما هم با حمایت وزارت بهداشت روش های کنترل عوامل خطر به مردم آموزش داده می شود.

داستانی افزود: مصرف داروهای آسپرین و ضد چربی خون برای پیشگیری از سکته های بعدی ضروری است و بیمار نباید خودسرانه داروی خود را قطع یا کم و زیاد کند، چون احتمال سکته بعدی فراهم می شود.

او  ادامه داد: روزی ۳۰ دقیقه پیاده روی ، دوری از دخانیات و کنترل قند و چربی خون باعث می شود که فرد از زندگی سالمی برخوردار شود.
 
انتهای پیام //ف . ک
 

سبک زندگی نادرست  زمینه سکته قلبی فراهم آورده است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.