سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشکل کمبود خون در سیستان و بلوچستان جدی است

مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: مشکل کمبود خون در استان جدی است که از شهروندان درخواست داریم برای اهدای خون به پایگاه‌های انتقال خون مراجعه کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  سهیلا خسروی مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان   اظهار داشت: روزانه حدود ۳۸۰ تا ۴۰۰ واحد خون بواسطه وجود بیماران خاص و تصادفات جاده‌ای در این استان مورد نیاز است.

او افزود: هم‌ اکنون ذخایر خونی سیستان و بلوچستان نیاز تنها یک روز این استان را تامین می‌کند.

او گفت: ذخایر مطلوب سیستان و بلوچستان باید بیشتر از پنج تا هفت روز باشد تا بتوانیم به درخواست بیماران پاسخ دهیم.

مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان تاکید کرد: وجود افزون بر سه هزار و ۲۰۰ بیمار تالاسمی، بیش از هزار و ۱۰۰ بیمار دارای اختلال نادر خون ریزی دهنده، بیماران دیالیزی، حوادث فراوان جاده‌ای و سوانح سبب شده تا بیماران این استان روزانه حدود ۴۰۰ واحد خون و فرآورده‌های خونی نیاز داشته باشند.

او  اظهار داشت: مشکل کمبود خون در سیستان و بلوچستان جدی است در همین راستا از شهروندان درخواست داریم برای اهدای خون به پایگاه‌های انتقال خون مراجعه کنند.

خسروی دارا بودن حداقل وزن ۵۰ کیلوگرم، نداشتن سابقه رفتار پرخطر، پایین نبودن فشار خون، دارا بودن حداقل ۱۸ سال تمام و حداکثر ۶۰ سال تمام، برخورداری از سلامت کامل و مبتلا نبودن به کم‌خونی را از شرایط لازم برای اهدا کنندگان خون عنوان کرد.

سیستان و بلوچستان بیشترین آمار بیماران تالاسمی را در کشور دارد که بیش از۶۰ درصد از کل خون اهدایی به این بیماران اختصاص می‌یابد.

از منظر کارشناسان در سیستان و بلوچستان با توجه به ثبت نشدن برخی ازدواج‌ها به صورت رسمی و در نتیجه عدم دریافت مشاوره و انجام نشدن آزمایش‌های قبل از ازدواج و همچنین وجود نگرش‌های منفی در زمینه سقط جنین همچنان روند رو به رشد تعداد مبتلایان به بیماری تالاسمی ماژور ادامه دارد.

انتهای پیام/ع

سیستان و بلوچستان بیشترین آمار بیماران تالاسمی را در کشور دارد

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.