سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترکی الفیصل و پمپئو دست به دامان حرمسرای فرقه مسعودیه شدند

پس از شکست سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران، برخی از بازندگان نیویورکی دست به دامان فرقه منحوس رجوی و گروهک منافقین شده اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  گروهک تروریستی منافقین در راستای تلاش‌های فضاحت بار و مذبوحانه اربابان عبری-عربی- غربی خود در روز دوشنبه ۳۰ سپتامبر، رسوایی جدیدی را در کنفرانس مطبوعاتی خود رقم زدند و ثابت کردند که در دروغگویی مانند بولتون، بی بی نتانیاهو و بن سلمان بی استعداد هستند.

میعادگاه بازندگان نیویورکی

سازمان تروریستی اویاک وابسته به فرقه‌ی ورشکسته‌ی رجوی در روز سه شنبه ۲۴ سپتامبر تجمعی را در اعتراض به حضور رییس جمهور روحانی در نیویورک، در مقابل سازمان ملل برگزار کرد. در این تجمع «رودی جولیانی» یارانه بگیر فرقه رجوی و دلال محبت دونالد ترامپ در پرونده «مانیکا زلنسکی» به همراه سناتور یهودی بازنشسته «جو لیبرمن» که به واسطه همسرش حدسه لیبرمن رابطه قوم و خویشی هم با جانباختگان هولوکاست دارد به ایراد سخنرانی پرداختند.

روز چهارشنبه ۲۵ سپتامبر، این فرقه به دعوت مارک والاس در نشست لابی «اتحاد برای مقابله با ایران هسته‌ای (United Against Nuclear Iran)» در نیویورک حضور یافت و فضای نشست را به نفع خود مصادره کرد به گونه‌ای که لابی مزبور مجبور شد برای برائت خود از حضور گروهک بدنام رجوی، بگوید این نشست به ابتکار مایک والاس بوده و ما هیچ نقشی در آن نداشته ایم. البته تردیدی نیست که لابی مزبور مایل به استفاده ابزاری از این گروهک است، اما نه به گونه‌ای که روابطش با آن‌ها علنی شود.

سخنرانان نشست لابی ضد ایران

لازم به ذکر است که در میان سخنرانان نشست لابی «اتحاد برای مقابله با ایران هسته ای» افراد نام آشنایی حضور داشتند.

نخستین سخنران مایک پمپئو وزیر خارجه و اوانجلیست دو آتشه‌ی کابینه ترامپ بود که پس از انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس گفت «ترامپ احتمالا فرستاده‌ی خدا برای حفاظت از اسراییل در برابر تهدید ایران است». ناگفته نماند که پمپئو قبلا به صراحت گفته که مایل است عالم و آدم از جمله یهودیان را مسیحی کند تا به شکل گروهی خدا را درآسمان (Rapture) ملاقات کنند شاید یکی از دلایل حضورش در این جلسه همین بوده باشد.

سایرسخنرانان نشست مزبور عبارت بودند از عبدالله بن راشد سفیر بحرین در واشنگتن، ثامر الصبهان سفیر سابق عربستان درعراق که در آشوب‌های داخل عراق و حمایت از داعش نقش برجسته‌ای داشته، سناتور یهودی جو لیبرمن، سیگال مندلکر معاون یهودی وزیر خزانه داری آمریکا و از بازماندگان هولوکاست که نقش فراوانی هم در تحریم‌های مالی ایران داشته، دنیس راس نماینده یهودی بیل کلینتون در امور خاورمیانه، مایکل سینگ کارشناس ضد ایرانی در انستیتو واشنگتن و نزار زکا جاسوس لبنانی که به جرم جاسوسی برای آمریکا در ایران زندانی بود.

اتحاد برای مقابله با ایران هسته‌ای

در وصف گروه لابی «اتحاد برای مقابله با ایران هسته ای» - که نقش زیادی در لابی کردن برای اعمال تحریم‌ها علیه ایران دارد- همین بس که توسط سه یهودی میلیاردر آمریکایی یعنی «توماس کاپلان»، «شلدون ادلسون» و «مریام ادلسون» بنیانگذاری شده و ریاست آن به یهودی دیگر یعنی جو لیبرمن سپرده شده است.

با این اوصاف، فرقه رجوی چنان بدنام است که حضورش در این لابی معلوم الحال هم واکنش‌های فراوانی را حتی درمیان اپوزیسیون خارج نشین در پی دارد. بنا به گزارش المانیتور یکی از فعالان اپوزیسیون خارج نشین در لس آنجلس می‌گوید «به گروه "اتحاد برای مقابله با ایران هسته ای" قبلا گفته بودیم با فرقه رجوی و سایر گروه‌های تجزیه طلب ایران اختلاط نکند، اما گوش نکردند. مدعوینی که به این نشست دعوت شده بودند کارنامه خراب و وحشتناکی دارند».

حتی برخی از شاخه‌های کومله و حزب دموکرات کردستان هم به رغم سوابق فضاحت باری که داشتند حاضر به شرکت در این نشست نشدند و البته دلیلی هم برای عدم حضور ارایه نکردند.

به نظر نمی‌رسد که ترامپ هم چندان مایل به ارتباط مستقیم با این گروهک باشد. فقط افرادی، چون بولتون، جولیانی و لیبرمن که حیات سیاسی خود را پایان یافته می‌بینند، در صدد بهره گیری از آن‌ها برای جبران ناکامی‌های سیاسی خود هستند.

فرقه رجوی که در تجمع روز سه شنبه و نشست چهارشنبه هفته گذشته، خود را ناکام می‌دید در تلاش مذبوحانه دیگری، کنفرانس مطبوعاتی‌ای را در روز دوشنبه ۳۰ سپتامبر در واشنگتن ترتیب داد تا به زعم خود جزییاتی از نقش ایران در حملات آرامکو را به رسانه‌های دنیا اعلام کند.

کنفرانس خبری منافقین

فاکس بیزنس آمریکا یکی از رسانه‌هایی بود که این کنفرانس مطبوعاتی را به شکل زنده پخش کرد.

زنی که به نظر می‌رسید از بیوگان حرمسرای مسعودیه باشد بر صفحه تلویزیون ظاهر شد و در ادامه‌ی دروغ پردازی‌های مقامات آمریکایی - که مدعی هستند حمله به آرامکو از انتهای شمال غربی خلیج فارس و داخل خاک ایران صورت گرفته - گفت تصمیم برای حمله به آرامکو یک هفته پیش از این حملات، درنشست شورای امنیت ملی ایران به ریاست حسن روحانی اتخاذ شده و محمد جواد ظریف وزیر خارجه و تنی چند از سرداران سپاه هم در این جلسه حضور داشته اند.

به نظر می‌رسد که نطق رییس جمهور روحانی در سازمان ملل موثرتر از آن بوده که پیشتر تصور می‌شد چرا که فرقه رجوی به تلویح، نخستین متهم حمله به آرامکو را شخص رییس جمهور ایران می‌دانند.

یک روز ظریف را تهدید کردند که اگر برای ملاقات با ترامپ به کاخ سفید نیایی، تحریم ات می‌کنیم و این بار هم روحانی متهم شماره یک در حمله به آرامکو می‌شود چرا که به پیشنهاد جانسون در نیویورک مبنی بر رفتن بر لب استخر و پریدن در آب پاسخ مثبتی نداده است.

نماینده فرقه رجوی در کنفرانس مطبوعاتی مزبور، ادعا می‌کند در پی تصمیم شورای امنیت ملی ایران یکی از سرداران سپاه به امیدیه اعزام می‌شود و یک تیم موشکی هم از بندر ماهشهر به امیدیه می‌رود تا مقدمات اجرایی شدن تصمیم شورای امنیت ملی را فراهم کنند.

اینکه موشک کروز از امیدیه به سمت حفرالباطن واقع در جنوب غربی مرز کویت شلیک شود و انتظار داشته باشیم که دربقیق واقع در شرق عربستان برخورد کند مضحک به نظر می‌رسد و مضحک‌تر از آن، پخش چنین یاوه گویی‌هایی ازشبکه پر بیننده ای، چون فاکس نیوز است. از او باید پرسید که اگر کروز چنین قابلیتی را دارد، پس چه نیازی به ساخت پهپاد بوده است؟

فرد مزبور پس از این اشاره‌ی گذرا به امیدیه و حمله به آرامکو، به تبلیغ سیاسی علیه حکومت ایران می‌پردازد و از همکارش می‌خواهد که پس از اتمام سخنرانی او، جزییات فنی حمله به آرامکو را شرح دهد.

همکار او که خود را معاون رییس دفتر فرقه رجوی در آمریکا معرفی می‌کند در ادامه، آدرس ستاد هوافضای سپاه در تهران را می‌دهد و چند تن از سرداران سپاه را نام می‌برد و می‌گوید این‌ها در پارک چیتگر دور هم جمع شدند و نقشه حمله به آرامکو را طراحی کردند. پس از آن، از پارچین و بخش‌های مختلف آن صحبت می‌کند و گریزی هم به امیدیه می‌زند. در ادامه هم می‌گوید موشکی که برای حمله به آرامکو استفاده شد، در تاسیسات شماره ۴ از تاسیسات دوازده گانه پارچین تولید شده است.

به دنبال آن هم حرف‌های پمپئو، ترامپ و مقامات سعودی و دولت یهودی را در مورد حضور منطقه‌ای ایران و برنامه ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را به حضار یادآوری می‌کند.

هدف از نشست مطبوعاتی

کل نشست مطبوعاتی فرقه رجوی در روز دوشنبه ۳۰ سپتامبر دو هدف را دنبال می‌کرد:

۱. معرفی پایگاه‌های موشکی ایران، مراکز ساخت موشک‌های کروز و معرفی برخی از سرداران سپاه به مخاطب آمریکایی. اما نه مدرک و سندی دال بر نقش ایران در حملات آرامکو ارایه گردید و نه به موضوعات فنی در رابطه با این حملات پرداخته شد.

۲. تبلیغ سیاسی علیه حکومت ایران

این سوال همچنان بی پاسخ است که چگونه موشک کروز برای هدف قرار دادن مکانی که در شرق قرار دارد، به سمت غرب شلیک می‌شود؟ حتی نماینده فرقه رجوی هم از امیدیه به عنوان ستاد عملیات اسم می‌برد و صریحا نمی‌گوید محل پرتاب موشک امیدیه بوده است، بنابراین سوال درباره اینکه موشک از کجا شلیک شده همچنان بی پاسخ مانده است. مقامات آمریکایی و سعودی هم تاکنون پاسخی برای این سوال نداشته اند.

صحبت‌های نماینده منافقین در کنفرانس مطبوعاتی روز دوشنبه چیزی جز تکرار ادعا‌های واهی پمپئو و سرهنگ ترکی المالکی سخنگوی وزارت دفاع عربستان در نخستین روز‌های حمله به آرامکو نبود و به رغم این ادعا که گفته بودند جزییات جدیدی را در رابطه با حملات آرامکو ارایه خواهند داد، حرف جدیدی برای گفتن نداشتند.

بگذریم که تارنمای فرقه رجوی روز ۱۶ سپتامبر – یعنی دو روز بعد از حمله به آرامکو و بدون اینکه تحقیق صورت گرفته باشد – با قاطعیت اعلام کرد که این حملات کار ایران بوده و در کنفرانس مطبوعاتی روز گذشته هم همان حرف‌های بی پایه‌ای را که در تارنمایشان نوشته بودند – و ارتباطی هم به حملات آرامکو نداشت - تکرار کردند. اظهارات دروغین این فرقه‌ی شکست خورده بی شباهت به اظهارات بی بی که قالیشویی تورقوزآباد را به عنوان یکی از مراکز هسته‌ای ایران معرفی کرد نیست.

سخن پایانی

به نظر می‌رسد که هزینه تجمع روز سه شنبه‌ی فرقه رجوی در نیویورک برعهده ترکی الفیصل به نمایندگی از دربار سعودی بود و تجمع روز چهار شنبه هم توسط شلدون ادلسون به نمایندگی از دولت یهودی پرداخت گردید. کنفرانس مطبوعاتی دیروز در واشنگتن نیز با پا درمیانی دوستان بولتون ترتیب داده شد. درست است که بولتون از کار برکنار شده، اما هنوز دوستان خوبی، چون ادلسون را دارد. ترامپ در ابتدای دولتش حاضر به ملاقات با بولتون نبود. بولتون به ناچار به دفتر ادلسون در کازینوی او در لاس وگاس رفت و از او خواست به عنوان حامی مالی ستاد انتخاباتی ترامپ پا درمیانی کند. این ادلسون بود که برای بولتون از کاخ سفید وقت ملاقات درخواست کرد و ترامپ هم به ناچار او را پذیرفت.

برای شناخت فرقه رجوی همان بس که حامیان اش یعنی افرادی، چون بولتون، ادلسون و ترکی الفیصل را بشناسیم.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.