او با بیان اینکه مشق احسان از خود احسان زیباتر است، افزود: فرهنگ احسان و نیکوکاری و کمک به همنوع و تلاش برای برقراری عدالت اجتماعی باید در بین آحاد مختلف جامعه نهادینه شود چراکه همواره در قرآن و آموزههای دینی به این موضوع تاکید و سفارش شده است.
نماینده، ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: مشق احسان فرصتی مناسب برای کاهش دلبستگی و وابستگی به لذتهای دنیوی است و علاوهبر آن روحیه تعاون، همکاری و همبستگی را در میان افراد جامعه افزایش میدهد.
وی یادآور شد: اجرای این طرح علاوه بر اینکه زمینه خوشحالی عدهای را در مناطق محروم کشور فراهم کرده با استفاده از کالاهای ایرانی به رونق اشتغال و تولید داخلی نیز کمک کرده است.
آیتالله حسینیشاهرودی گفت: نظام و دولت از طرق مختلف در صدد اجرای عدالت اجتماعی و کمک به محرومان و نیازمندان جامعه هستند، اما این اقدامات نمیتواند جای وظیفه و رسالت مردم را پُر کند چراکه تجربه ثابت کرده هر موضوعی که مردمی شد لذتبخشتر و منجر به رفع سریعتر مشکلات میشود.
او اظهار کرد: حضرت علی (ع) میفرماید دنیا محل تجارت اولیاء خداست و کمک به همنوع و فقراء یک نوع تجارت محسوب میشود و خداوند پاداش چند برابری به فرد خیر میدهد.
نماینده، ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: احسان کردن موجب بصیرت انسان میشود تا آنجا که به عاقبت بندگان خدا مینگرد و میبیند آنهایی که دنیاطلب بودند، به کجا رسیدند.
آیتالله حسینیشاهرودی گریزی هم به دسیسههای دشمنان زد و یادآور شد: دشمنان با تحریمها میخواستند که عرصه را بر مردم کشورمان تنگ کرده و آنان را از صحنه خارج کنند، اما خود مردم برای رفع مشکلات پای کار آمده و بار دیگر دشمنان را ناکام میگذارند.
انتهای پیام/ز