وی در ادامه تاکید کرد:گذر زمان میزان ماندگاری هر جریان ادبی را نشان خواهد داد، به علاوه که هیچ کس نمیتواند جایگاه پیشینیان و صاحب نظران گذشته را انکار کند و آنها همواره برای شعر و ادبیات قابل احترام هستند.
خالق «سیب هوس» درباره اهمیت غزل در شعر فارسی گفت: من به عنوان کسی که غزل برایم جدیتر است باید بگویم که جامعه ما از دیرباز تاکنون نگاهی موزون به شعر داشته است. به طور مثال اگر به روستاهای دورافتاده برویم و برای اهالی آنجا شعر سپید بخوانیم با این پرسش مواجه میشویم که «آیا این شعر است؟» تعریف مردم از شعر، کلام موزون است.
وی ادامه داد: ضمن این که بین شعر و موسیقی ما ارتباط وجود دارد. اگر شعر کلاسیکمان را کنار بگذاریم، دوستانی که به موسیقی گرایش داشته و مایلند آثار کلاسیک را با موسیقی امروز اجرا کنند، ناچار به سمت ترانه خواهند رفت که خروجی آن را نیز دیدهایم. من ترجیح میدهم خوانندههای امروزی بیشتر به سمت شعر کلاسیک، خصوصا غزل بیایند. شعرای ما از نظر پیوند بین شعر و موسیقی، واقعا خوب عمل میکنند.
این شاعر در پاسخ به محدودیتها و نارساییهایی که منتقدان غزل مطرح میکنند، بیان کرد: تلاش ما بر این است که غزل را علیرغم محدودیتهایی که دارد، زنده نگه داشته و با زبان و دغدغههای مخاطب امروز به او بدهیم. باید نشان داد که ظرفیت شعر کلاسیک ما خیلی بیشتر از این است که بتوان گفت دوره غزل به پایان رسیده و دیگر نمیتوان به آن اکتفا کرد.
صباغ نو در پایان خبر از چاپ مجموعه جدیدش در سال آینده داد و گفت: به دلیل مشکلات و مشغلهها به زودی کتابی نخواهم داشت. در حال حاضر مشغول ویرایش غزلهایی هستم که احتمالا سال آینده در قالب مجموعهای منتشر خواهند شد.
انتهای پیام/