او افزود: هر تمدنی یک جنبه سخت افزاری و یک جنبه و وجه نقد تمدنی دارد و آنچه که در رسالت دانشگاه امام صادق مهم، مورد تأکید و ترسیم است وجه نقد تمدن نوین اسلامی است که باید محقق شود.
حجتالاسلام و المسلمین سعدی ادامه داد: جنبه سخت تمدنی در علوم مهندسی و خلق صنعت و تکنولوژی وجود دارد اما جنبه نقد علوم اسلامی و علوم نرم افزاری آنجایی است که علوم اسلامی بتواند به خلق اثر و کالا و فناوریهای نرم در این حوزه بپردازد.
رئیس دانشگاه امام صادق(ع) بیان کرد: نکته اساسی و رسالت سنگین ما تحول علوم انسانیاست و این نکته مبتنی بر نرم افزاری تمدنی که تدوینش با دانشگاه امام صادق(ع) و سایر مراکز علوم انسانی است.
او در پاسخ به این سوال که نرم افزار یک تمدن چگونه تولید میشود و در مقابل رسالت ما چیست، اظهار کرد: علوم انسانی امروز با فناوریهای نرم و معارف اسلامی فاصله زیادی دارد و این وظیفه ماست که رسالت سنگینی که حوزه علوم انسانی و فناوریهای نرم در حوزه علوم انسانی و صنایع خلاق را تأمین کنیم تا تمایز تمدنی ما مشخص و اطلاعات تمدنی حفظ شود.
حجتالاسلام و المسلمین سعدی تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان که بتوانند در بستر علوم انسانی خلق ایده و تولید کالا کنند در واقع فناوریهای نرم و صنایع خلاق را به دوش میکشند که رسالت دانشگاه امام صادق همین است.
رئیس دانشگاه امام صادق(ع) با توجه به ظرفیتهای موجود در این دانشگاه بیان کرد: علوم انسانی نیاز به تحول و صنایع تبدیلی دارد و این جریان نیازمند خلق ایده برای تولید کالاهای نرم و تنظیم وجوه نقد تمدن اسلامی است که این ظرفیتها با کمک تمام مراکز علمی حوزه علمیه و علوم انسانی و مراکز دانشگاهی و دانشگاه امام صادق(ع) وجود دارد.
انتهای پیام/