محمد احمدی افزود: رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط کار و بهداشت ابزار و تجهیزات، از مهمترین نکاتی است که در بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از سوی کارشناسان این واحد بررسی می شود و متصدیان واحدهای صنفی ملزم به رعایت این نکات هستند.
او از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، طی تماس با سامانه تلفنی ۱۹۰ رسیدگی به شکایات بهداشت محیط، موارد را به کارشناسان این واحد اطلاع رسانی کنند تا موضوع بررسی و پیگیری شود.
شهرستان کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شیراز است.
انتهای پیام/م