او با بیان اینکه تحقیقات و پژوهشهای علمی حوزه کشاورزی باید از کاغذ و کتابخانه خارج شده و در عمل اجرایی شوند، عنوان کرد: اساتید و متخصصان مراکز علمی و دانشگاهی در حوزه کشاورزی باید همچون حوزه صنعت به منطور تقویت ارتباط دانشگاه و کشاورزی وارد عمل شوند.
استاندار فارس با اشاره به سایبان گذاری در ۱۴۶ هکتار از اراضی کشاورزی استان، ابراز کرد: با توجه به اثراتی همچون کاهش ۳۰ تا ۵۰ درصدی مصرف آب، تعدیل دما، جلوگیری از خسارت پرندگان و... باید با هدفگذاری دقیق به دنبال افزایش این میزان از سایبانها باشیم.
او همچنین با تاکید بر اهمیت اجرا طرحهای آبخیزداری به تفاهم نامه استان با سازمان جنگلها و مراتع کشور و تخصیص ۶۷ میلیارد تومان اعتبار در این راستا اشاره کرد و از متولیان منابع طبیعی و اعضا شوراهای برنامه ریزی شهرستانها خواست در جذب اعتبارات ملی این حوزه نهایت تلاش را به کار گیرند.
استاندار فارس بیان کرد: قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی همچون گندم، کلزا و چغندر باید به صورتی عادلانه و به گونهای تعیین شود که سبب متضرر شدن کشاورزان نباشد.
رحیمی ادامه داد: در این باره مکاتبات زیادی با معاون اول رییس جمهور، وزارت جهاد کشاورزی و سایر نهادهای مربوطه داشته ایم.
او همچنینبا اشاره به اینکه نحوه خرید چغندر و پرداخت هزینه آن از سوی کارخانههای قند مشکلاتی را به وجود آورده است از مدیرکل جهاد کشاورزی و رییس سازمان صنعت و معدن استان خواست با اندیشیدن تدابیری از تکرار این مشکلات جلوگیری کنند.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه وجود تشکلهای مدنی بیانگر حرکت جامعه به سمت توسعه و پیشرفت است، از تقویت و فعالیت این تشکلها در حوزه کشاورزی استقبال کرد و افزود: بی تردید پیگیر تحقق مطالبات به حق این تشکلها خواهیم بود.
رحیمی در بخشی از سخنان خود با اشاره به حضور رئیس جمهور در مقر سازمان ملل و دفاع مقتدرانه ایشان از منافع ملی و ارزشهای ملت ایران، افزود: همانگونه که مشاهده شد سران کشورهای مهم دنیا در تلاش بودند با رییس جمهور ایران دیدار داشته باشند.
او ادامه داد: قطعا اگر رئیس جمهور با اقتدار مواضع جمهوری اسلامی را مطرح میکند به پشتوانه مردم و با توجه به راهبریهای رهبر معظم انقلاب و پشتوانه نیروهای داخلی ما در همه زمینهها است.
انتهای پیام/م