انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
شیعیان به حسین ابن علی ع ،علاقه و اعتقاد خاصی دارند.همینطور برخی پیروان سایر ادیان و مذاهب دیگر. امام حسین می فرماید؛پای بندی بر پیمان، جوانمردی است. می دانیم اربعین، شکوه تجمع میلیون ها هوا دار حسبنی است! سال دیگه هم نزدیک به همین ایام، موسم رقابت های انتخاباتی مردم آمریکا! کافی است که مردم آمریکا، بدانند از نظر محبوب ترین شخص شیعیان،(امام حسین)شخصی مانند آقای ترامپ که پیمان هایی را نقض کرده است،جوانمرد نیست یا ناجوانمردانه رفتار می کند، حدس بزنید، آیا ا کنار آن بی تفاوت عبور خواهند کرد، یا آرای وی به شدت ریزش خواهد کرد!؟ من به دومی خوش بین ترم!
روئسای جمهور آمریکا همه شون از یک قماشند و تفاوت جدی با هم ندارند البته نفس یک دوره ای شدن دورة ریاست جمهوری هر رئیس جمهور پیام و معنی و مفهوم خاص خودش را دارد اما سیستم آمریکا طوری است که تا سرسپردگی کسی به صهیونیست ها اثبات نشود امکان برنده شدن اش در انتخابات ریاست جمهوری آن کشور وجود ندارد .
محاله
ترامپ مانند نره خری هست که پالانش از ابتدا لقی داشت
بله این ترامپ هم دور دوم رای نمیاره بعد یکی دیگه میاد بعد دم از روابط میزنه بعد مردم ساده ی ما و دولتی های ما هم فکر میکنن باز خبریه به امید توافق باز میرن و باز داستان ها خواهیم داشت . . .
ترامپ خیلی دیوانه و نادان ست؟ چنانچه استیضاح شود ویا دردور بعدی انتخاب نشود،، ممکن است باتصمیمات خطرناکی ، امنیت جهان رابه خطر اندازد؟؟!!!