رسوایی جدید یکی از مجریان شبکه «من و تو » بار دیگر ثابت کرد که این شبکه های ماهواره ای تریبون قابل اعتمادی برای مردم ایران نیستند.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، سالهای سال است که شبکههای «صدای آمریکا»، «بی بی سی فارسی»، «ایران اینترنشنال» و شبکه «من و تو» در لباس مدافعان حقوق بشر هر آنچه در توان دارند به کار میگیرند تا با ژستی دلسوزانه برای مردم ایران از اختلاس و بزرگ جلوه دادن مشکلات اقتصادی بگویند، اما نمیدانند که کارنامه کاری و فردی آنها آنقدر سیاه است که در این گرداب سرنخهایی از حضور خودشان هویدا خواهد شد.
جعفر بای کارشناس فرهنگی در این باره میگوید: این افراد سعی میکنند با همنواییهای تصنعی، مردم ایران را دوست و یار خودشان به تصویر بکشند. این چهره و ماهیت یک نوع فریبکاری، نیرنگ، ریا و تزویر است، اما اینجا هوشیاری مردم ایران خیلی مهم است چرا که این همنوایی هدایت شده است و اینگونه نیست که آنها با هر همنوایی که مردم ایران میخواهند، همسو باشند.
وی افزود:همسویی آنها تا جایی است که با اهدافشان همخوانی داشته باشد؛ این همنوایی هدایت شده به سوی سلطنت و منابع مالی حامی آنهاست. ما به هیج عنوان نمیتوانیم آنها را به عنوان وفاداران و یار خودمان بدانیم.
از سال گذشته که قوه قضائیه در اقدامی هوشمندانه به تشکیل دادگاههای مفاسد اقتصادی اقدام کرد، مجریان شبکههای «من و تو »بر طبل این اختلاسها کوبیدند و با رو کردن نام یک مسئول پیاز داغ ماجرا را زیاد کردند.
حالا در پرونده سایپابه عنوان مفسد اقتصادی که ۳۰ شهریور برگزار شده نماینده دادستان در این دادگاه از نقش مجری شبکه «من وتو» در این پرونده پرده برداشت که به لکه ننگی برای این شبکه تبدیل شده است.
نکته جالب توجه آنجاست که فساد این مجری «من و تو» در پرونده خودروسازی سایپا با سکوت کامل رسانههای ضدانقلاب همچون «بیبیسی»، «صدای آمریکا»، «ایران اینترنشنال»، «دویچه وله»، «ایران وایر» و ... همراه شد.
او کسی نیست جز آیه دریس مجری «من و تو» که سال ۹۴ با پولهای اختلاس از کشور گریخت و به شبکه معاند من و تو پیوست و با این پولها عیش و نوشی به راه انداخته است.
پس از انتشار این رسوایی، انگار شبکه «من و تو» زیاد دوست ندارد به پرونده اختلاس سایپا بپردازد و از این یک پرونده فعلا فاکتور گرفتهاند تا ببینیم قرعه بعدی به نام کدام مجری در میآید.
عکسهای آیه دریس در مصاحبه با همسر شاه مخلوع و شرکت در رژه همجنسبازان در لندن از عمده موضوعاتی است که توجه شبکههای اجتماعی را به خود جلب کرده است. پس از افشای نقش او در پرونده فساد سایپا، کاربران فضای مجازی با حضور در صفحه اینستاگرامش با کامنتهایی خواستار پاسخگویی این مجری شبکه من و تو شدند، اما تاکنون به این موضوع واکنشی نشان نداده است.
همچنین مرجان شیخ الاسلامی که هم اکنون متواری است در پرونده فساد مالی در پتروشیمی بیش از همه نقش دارد به طوری که در جریان چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به «فساد در پتروشیمی» در تهران برگزار شد رضا حمزهلو، متهم ردیف اول این پرونده، به توضیح چگونگی مشارکتش با مرجان شیخالاسلامی آلآقا پرداخت.
نکته قابل توجه درباره این فرد ازدواج او با مهدی خلجی یکی از فعالان رسانهای خارج نشین و افراد نزدیک به رضا پهلوی است. او البته بعد از افشای اختلاس همسرش عکسهای خودش با او را پاک کرده است. این موضوع نیز از نگاه فعالان توییتری دور نمانده و در برخی توئیتها این اتفاق را با فعالیتهای بازرگانی همسرش مرتبط دانسته اند.
حال این اتفاق و رو شدن دست یکی از مجریان شبکههای معاند نشان میدهد که خود این شبکهها در فساد سرآمد هستند و بودجه شبکه را با پول این فسادها تامین میکنند.
جعفر بای این رسانهها را به شدت پر هزینه دانست و گفت: آنها برای تامین هزینهها دست به هر اقدامی میزنند، اما این اقدامات حساب شده و دقیق نیست. هر نوع کمکی را از هر منبع کثیفی تامین میکنند یعنی منابع مالی آنها نیازی نیست که پاک و شسته و رفته باشد. متاسفانه ما شاهد یک نوع ناپاکی و پلیدی در منابع آنها هستیم که از طریق سرقت و پولهای کثیف به دست میآید و حتی حاضر هستند دست به اقدامات خلاف شرع، اخلاق و انسانیت بزنند تا بتوانند پولی را از هر طریق از جمله اختلاس یا موارد دیگر فراهم کنند که چند صباحی حضور داشته باشند.
سعید مستغاثی تحلیل گر فرهنگی در گفت و گو با خبرنگارگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: شبکه «من و تو» سال گذشته در برابر این سوال که بودجه این شبکه از کجا تامین میشود، سکوت کامل کرد. برخی اسناد نشان میدهد که آنها از کانونهای ضاله بهائیت، شبکههای وهابی و آل سعود پول میگیرند، اما آنها نه تکذیب کردند و نه تایید.
وی افزود: موضوع کاملا واضح است بودجه این شبکه و سایر شبکههای معاند از جمله «اینترنشنال» و «بی بی سی» از این طریق تامین میشود وگرنه این شبکه بدون هیچ نوع تبلیغات چگونه برنامه پخش میکند.
این کارشناس ادامه داد: در حال حاضر یک فیلمبرداری ساده هزینههای بسیاری دارد، پول این برنامهها از کجا تامین میشود؟ واضح است که آنها وابسته به کانالهای وابسته به بهائیت و سلطنت هستند تا پهلوی را تبلیغ میکنند.
مستغاثی ادامه داد: شبکه آی تی وی انگلیس استودیوها و دوربینهای باکیفیتی در اختیار شبکه «من و تو» قرار میدهد و دادگاهی که چند روز پیش برگزار شد نشان میدهد که این اختلاس بخشی از این هزینه هاست؛ البته خیلی وقت است که آنها رسوا شدهاند.
این کارشناس اظهار داشت: نتانیاهو ۱۷ سال پیش در سالگرد ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۲ و آن زمانی که نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم نبود در آمریکا گفت: «شما با اینترنت و ماهواره به ایران حمله کنید، اما با توپ و تانک به عراق». شش ماه بعد به عراق حمله کردند، اما ماهواره و اینترنت را برای ایران برنامهریزی کردند.
مستغاثی بیان کرد: این پولها به انگلیس سرازیر میشود؛ آنهایی که سردسته دزدها هستند و تاریخ نشان داده که پولشان را از دزدی دیگر ملتها به دست آوردهاند؛ حالا اسم آن به عنوان بانک و موسسهای خاص ذکر میشود. در واقع سرنخ این اختلاسها در انگلیس، کانادا و سوئیس همین افراد هستند. چند وقت پیش هم موسسه معتبری اعلام کرده بود که در راس فساد مالی در دنیا سوئیس، آمریکا، آلمان، انگلیس و کانادا هستند که این موضوع برای همه نمایان است.
بای کارشناس اجتماعی گفت: ما نباید فریب بخوریم و باید واقعیت ماجرا و اهداف آنها را بشناسیم. تناقض و تضاد و موضع گیری شبکه های معاند بی شمار است. از سویی صحبت از حمایت، سختی و رنج ملت ایران میکنند، اما از سوی دیگر به راحتی با دشمن آنها با کسی که مشکلات اقتصادی را سر آنها آورده و مسبب اصلی گرفتاریهای مردم ایران هستند، همراه شده و خیلی راحت در زمین آنها بازی میکنند و به نفع او وارد میدان میشوند. این تناقض و تضاد هیچ گاه از حافظه تاریخی ملت ایران پاک نمیشود. این نوع دفاع دروغین و فریبکارانه و منافقانه بر مردم ایران آشکار است و نباید شبکه «من و تو» را به عنوان نقطه امنی برای انتقال مطلب خودمان بدانیم چرا که آنها از آمریکا تغذیه میکنند و قطع به یقین اندیشههای آمریکایی دارند و تفکرشان تامین منافع آمریکاست و به دنبال حصول اهداف آمریکا هستند.
از زمان رسانهای شدن اختلاس مجری «من و تو» بسیاری از نقدها به مسئولان کشور خودمان وارد شد که چگونه این مقدار پول از کشور خارج شده و آیه دریس توانسته فرار کند. اگر چه زیاد پاسخ به این سوال مشکل نیست و جریان نفوذ از هر سو کشور را تحت تاثیر قرار داده است، اما باید حوزه اختیارات مسئولان و نظارت روی آنها و ارتباط آنها با این افراد و نفوذی ها را هم جدی گرفت.
بای درباره اختلاس و خروج پولها از کشور گفت: من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هر چه کرد آن آشنا کرد. مشکل ما تنها دشمنان نیستند بلکه اگر شما اولویت بندی کنید ما علاوه بر دشمنان، مشکل داخلی داریم و آن سوء مدیریتی است که انقلاب از آن رنج میبرد.
وی معتقد است انقلاب از ضدانقلاب آنقدر آسیب ندید که از سوء مدیریت داخلی آسیب دید؛ اگر مدیران قدرتمندی با مواضع خوب داشتیم هیچ وقت دشمن نمیتوانست نفوذ کند. نظارت باید منطقی و اصولی باشد که بتواند تمام مدیران را در هر ردهای پوشش بدهد چرا که اگر مدیران را به حال خودشان رها کنیم این اتفاقات در جامعه قابل پیش بینی است.
انتهای پیام/
حالا اگر باهاش دهن به دهن بشی .خودش را فرشته ملود و نجات دهنده بشریت و همه را دزد و کلاه بردار مینامد .مشکل بشریت اینه که همه با تزویر و نیرنگ خودشون را خوب و بقیه دیو و شیطان میپندارند و مردم جاهل هم باور کنند