او ادامه داد: تا به امروز بیش از ۵ بار کمیته علمی در زمینه برگزاری مراسم اربعین با موضوع بهداشت و درمان تشکیل جلسه شده است و ۴۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شده که از بین آنها ۶ مقاله به صورت اورال پذیرفته شده است. بقیه مقالهها به صورت پوستر در کنگره بهداشت و درمان در اربعین ارائه میشود.
مالمیر با اشاره به اینکه پیشبینی میشود در حدود هزار نفر در کنگره بهداشت و درمان اربعین شرکت کنند، افزود: شرکت در کنگره بهداشت و درمان اربعین ۵ امتیاز بازآموزی برای پزشکان به همراه دارد و شناسایی پتانسیلهای بهداشتی درمانی از جمله اهداف برگزاری کنگره بهداشت و درمان در اربعین محسوب میشود.
رئیس بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ تاکید کرد: یکی از کارهای مهم امسال برای مراسم پیادهروی اربعین شناسنامهدار کردن موکبهای درمانی مستقر در شهر نجف و کربلا است و کار ارزیابی ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم و زائران را نیز در کنار دیگر اقدامات انجام میدهیم.
بیشتر بخوانید: تمهیدات ویژه اورژانس برای راهپیمایی اربعین حسینی/ از راه اندازی ۹ بیمارستان صحرایی تا آماده باش ۱۵ بالگرد هوایی
او ادامه داد: در مراسم پیادهروی اربعین هزار گروه جهادی در کشور عراق حضور دارند و ۱۲۰ موکب درمانی نیز در شهر نجف و کربلا برپا میشود.
انتهای پیام/