به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مهدی نیکویی معاون خدمات شهری شهردار کرمان گفت: ایمنی و پیشگیری از اهمیت ویژهای برخوردار است و در تلاش هستیم تا رویکرد سازمان آتشنشانی را از مقابلهای به پیشگیری تغییر دهیم.
نکویی افزود:امیدواریم با اقداماتی که در زمینۀ آموزش و پیشگیری انجام میشود شاهد کاهش آمار حوادث و میزان خسارات وارده، به ویژه خسارات جانی باشیم.
معاون خدمات شهری شهردار کرمان با بیان عملیاتهای این سازمان در دو بخش اطفای حریق و امداد و نجات تعریف شده است، بیان کرد: طی پارسال حدود هزار و ۶۷۰ عملیات اطفای حریق و دو هزار و ۳۶۱ عملیات امداد و نجات؛ در مجموع بیش از چهار هزار عملیات توسط پرسنل آتشنشانی انجام شده است.
او به شهروندان توصیه کرد: مردم، خانهها، واحدهای تجاری و خودروهای خود را به کپسول آتشنشانی مجهز کنند؛ ضمن اینکه مسایل ایمنی و پیشگیری را فرا بگیرند و رعایت کنند؛ چراکه بیش از ۹۰ درصد حوادث، بهعلت بیاحتیاطی شهروندان اتفاق میافتد؛ بنابراین، اگر نکات ایمنی را رعایت کنند، جلوی بسیاری از حوادث گرفته میشود.
نکویی افزود: بیش از ۹۵ درصد از تماسهایی که با مرکز ۱۲۵ گرفته میشود، مزاحمت تلفنی است که این مزاحمتها گاهی عمدی و گاهی سهوی است؛ بهطور مثال قصد دارند با ۱۱۵ تماس بگیرند، اما با ۱۲۵ تماس میگیرند که از شهروندان تقاضا داریم این موضوع را رعایت کنند؛ چراکه یک مزاحمت تلفنی، میتواند موجب سوختن یک زندگی شود.
معاون خدمات شهری شهردار کرمان گفت: هنگامی که خودروی آتشنشانی و یا هر خودروی امدادی دیگری با آژیر در خیابان تردد میکند، راه را باز کنند تا خودروی امدادی، با سرعت بیشتری به محل حادثه برسد.
نیکویی تصریح کرد: نکته ی دیگر اینکه شهروندان از تجمع در محل حادثه خودداری کنند؛ چراکه اطفای حریق و امداد و نجات، یک کار تخصصی است که باید توسط همکاران ما انجام شود؛ بنابراین، تجمع بیمورد شهروندان در محل حادثه، موجب کاهش سرعت عمل آتش نشانان میشود.
انتهای پیام/ی