به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علیرضا بصیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز با بیان اینکه برداشت انجیر از اواسط مردادماه آغاز و تا اواسط مهرماه ادامه دارد، گفت: پیش بینی میشود بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن انجیرخشک در نی ریز برداشت شود.
به گفته او، شهرستان نیریز بعد از استهبان دارای رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید انجیرخشک در استان است.
بصیری با اشاره به اینکه انجیرستانهای دیم نیریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژهای است، تصریح کرد: انجیر این شهرستان به کشورهای هند، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز یادآور شد: نبود سرمایه گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش باعث شده این محصول توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته بندی مطلوب از منطقه خارج شود.
بیش از هشت هزار هکتار از اراضی این شهرستان به باغهای انجیر دیم اختصاص دارد که ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار آن مثمر و بقیه غیر مثمر و نهالهای تازه کشت شده است.
شهرستان نی ریز در ۱۹۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/م