او بیان کرد: اکتشاف اولویت اول ایمپاسکو است و تاکنون ۲۷ هزار و ۳۱۷ کیلومتر مربع عملیات اکتشافی بررسی و خاتمه داده شده است.
جعفری تصریح کرد: از ۱۳ پهنه اکتشافی خاتمه یافته، ۵۷ محدوده امیدبخش معرفی شده و ۳۵ درخواست اکتشاف انجام شده که از این تعداد، ۷ فقره پروانه اکتشاف و ۴ فقره گواهی کشف صادر شده است.
بیشتر بخوانید:ظرفيت بالقوه معادن كشور براى رونق اقتصادى/تنها در 7 درصد از مساحت کشور، اکتشافات معدنی صورت گرفته است
مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران اظهار کرد: اکنون ۳۶ هزار و ۵۳۸ کیلومتر مربع پهنه اکتشافی نیز پیگیری می شود که بین ۳۰ تا ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
او گفت: امسال نیز ۴۴ هزار و ۵۵۶ کیلومتر مربع پهنه اکتشافی در استان های کهکیلویه و بویر احمد، اصفهان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، قزوین، گیلان، فارس، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی و خراسان رضوی اخذ شده است.
مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با اشاره به انجام فعالیت های اکتشافی موردی توسط این شرکت بیان کرد: از سال ۹۲ تاکنون، ۴۶ مورد پروانه اکتشاف صادر شده که ۲۱ مورد آن به گواهی کشف انجامیده است.
جعفری گفت: ۲۱ محدوده اکتشاف به مساحت ۳۱۵۸ کیلومتر مربع به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار شد تا فرآیند اکتشاف را تکمیل کنند.
وی در خاتمه با اشاره به عملکرد حفاری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران از سال ۹۲ تاکنون گفت: ۳۳۷۹۸۳ متر عملیات حفاری در این مدت انجام شده که در این میان بیشترین میزان حفاری صورت گرفته در سنگ آهن به میزان ۱۶۴۹۷۸ متر بوده است.
انتهای پیام/