براساس این گزارش، جلسه دیدار اعضای شورای مدیران ارشد ارگانهای دریایی عصر روز چهارشنبه سوم مهر به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
بیشتر بخوانید: همکاری کشتیرانی با صنعت خودروی کشور
محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در این جلسه با بیان این که هدف تحریم همواره ایجاد محدودیت برای جلوههای اقتدار و پیشرفت کشور بوده است، گفت: یکی از بخشهای مهمی که مورد هدف تحریم کنندگان قرار گرفته، بخش دریایی کشور است که با همت مدیران و حمایتهای صورت گرفته، وضعیت این بخش از رشد خوبی برخوردار بوده و قابل مقایسه با گذشته نیست.
مهندس اسلامی با اشاره به رشد ده برابری ظرفیت بنادر کشور، آن را جلوهای از پیشرفت دانست و گفت: به همت فعالان عرصه دریایی، ناوگان کشتیرانی و نفتکش ایران از جایگاه خوبی برخوردار است.
او با اشاره به طرح توسعه بندر شهید رجایی بیان کرد: اجرای این طرح در سه شیفت کاری و به صورت فشرده دنبال میشود و اقدامات لازم برای تأمین شناورهای مورد نیاز کشور نیز در دستورکار قرار دارد.
وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به خروج شرکتهای حمل و نقل دریایی خارجی پس از اعمال تحریمها از کشور گفت: آن زمان ۸۵ هزار کانتینر به همراه این شرکتها از کشور خارج شد و تصور میکردند که با این کار حمل و نقل دریایی ما فلج خواهد شد، اما امروز خط تولید کانتینر با استانداردهای بین المللی در کشور ایجاد شده است
انتهای پیام/