در ادامه این مقاله، نویسندگان ضمن اشاره به اینکه ایران هیچ قصدی برای اعمال هژمونی و سلطه خود بر منطقه ندارد، توضیح دادند: «آمریکا دو انتخاب دارد، یا از آبروی خود دفاع کند که به بهای منافعش تمام میشود یا با تصمیمگیری عاقلانه و حفظ منافع در وفور نفت با قیمت مناسب، وجهه خود را بازیابد».
پولیتیکو در ادامه، دیدار ترامپ با «حسن روحانی» رئیسجمهور ایران همزمان با افزایش تحریمها علیه تهران را بی معنی دانست و نوشت: «چیزی که دولت [آمریکا] به آن نیاز دارد، راهبردی به منظور سنجش تمایل و توانمندی ایران برای شرکت در یک مذاکره و داشتن اراده برای پایبند ماندن به آن است».
در ادامه این یادداشت به توافق جدیدی با شش محور برای ایران و آمریکا به منظور پایان یافتن تنشها و کاهش خطر درگیری مطرح شده که به شرح زیر است:
نخست، ترامپ باید پیام قاطعی به «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی بدهد مبنی بر اینکه عربستان سعودی در رقابت با ایران از حد خودش فراتر رفته و اینکه روزهای چِک سفید کشیدن آمریکا برای سعودیها و کمک به رفتارهای غیرمسئولانه آنها تمام شده است. اینکه آمریکا به عربستان سعودی اجازه نمیدهد این کشور را برای محافظت از صادرات نفت خود، به جنگ با ایران بکشاند.
دوم، ترامپ باید خیلی صریح به بن سلمان بگوید گرچه آمریکا آماده است برای رفع آسیبپذیری پدافند هوایی سعودی، کمک به دفاع در برابر حملات سایبری و برداشت از ذخایر راهبردی نفت برای جبران کسری نفت عربستان، اقدام کند، آمریکا تا زمانیکه ایران تجهیزات یا نیروهای نظامی واشنگتن در منطقه را هدف قرار ندهد، به شکل مستقیم با ایران وارد درگیری نخواهد شد.
سوم، ترامپ باید پیام محرمانهای به روحانی بدهد مبنی بر اینکه آمریکا از واکنش نشان دادن به «حملات ایران» خودداری کرد تا مصلحت منطقه را حفظ کند.
چهارم، آمریکا باید به صراحت بگوید که دیگر بر سر راه ایجاد خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری اروپا با ایران سنگاندازی نمیکند. اینکه تغییر حکومت ایران، رویای جان بولتون بوده و آمریکا تلاش میکند رنجی را که بر اثر تحریمها به مردم ایران تحمیل کرده است، کاهش دهد.
پنجم، دولت ترامپ باید به تهران بگوید که آماده است مجددا معافیتهای تحریمی خرید نفت را به مشتریان اصلی ایران جهت واردات نفت از این کشور اعطا کند، مشروط بر اینکه ایران نیز به پایبندی کامل به تعهداتش ذیل برجام بازگردد.
ششم، ایران و آمریکا به عنوان بخشی از یک توافق دوجانبه مذاکره شده، موافقت کنند اقداماتی برای اعتمادسازی جهت کاهش تنشها و رفع خطر درگیری انجام دهند. از همه مهتر، آنها باید کانال ارتباطی مستقیمی در سطح عملیاتی ایجاد کنند تا خطر سوءتفاهمهایی که میتواند جرقه درگیری را بزند، برطرف شود.
انتهای پیام/
مذاکره با این موجود (یعنی ترامپ دارودسته اش) هیچ نفعی برای دولت ایران نخواهد داشت چون درصورت مذاکره وتوافق اندک مزیتی آنهم خط اعتباری وجزئی فروش نفت برابر کم کردن توان موشکی به هیچ وجه معامله همه به ضرر دولت ایران تمام خواهد شد یعنی بلایی مثل قذافی را به جان خریدن به همراه داره
ثانیا از همه مهمتر برای مدت کوتاه چندماهه دیگه بهانه ای برای بالا نگه داشتن قیمت ارز بالای هفت هزار تومن نخواهد داشت که اکثریت سرمایه گذاران مسکن منتظرن با پایین امدن قیمت ارز ملک واملاک خود را باقیمتهای گران کنونی به مردم بفروشن وتبدیل به ارز کرده واز کشور به خارج انتقال بدن
هرگونه سازش وگفتگو با امریکا فعلا فقط کوتاه مدت یه پولی دست دولت میاد ولی دراز مدت به ضرر دولت ایران تمام خواهد شد