او افزود:این کریدور به طول هزار و ۶۰۰ کیلومتر از مرز شلمچه آغاز میشود و تا گواتر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
مشاور و نماینده وزیر در امور توسعه زیربنایی و طرحهای ویژه راه و شهرسازی افزود: بیش از ۵۰ درصد این کریدور در استان هرمزگان قرار دارد.
میر شفیع گفت: با تامین مالی بخشهایی از این کریدور در مسیر بندرلنگه تا بندرعباس و در شهرستانهای چابهار و جاسک تا دو سال آینده تکمیل میشود.
مدیر کل راه و شهرسازی هرمزگان هم گفت: مسیر کریدور در هرمزگان به طول ۸۷۰ کیلومتر است که تاکنون ۷۰ درصد آن به بهره برداری رسیده است.
آرش رضایی افزود: کمربندی شهرهای بندرلنگه و بندرخمیر نیز در دست ساخت است که تا پایان امسال به بهره بردرای میرسد.
مشاور و دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی نیز گفت: ظرفیت خطوط ریلی در بندر شهید رجایی افزایش مییابد.
مرتضی باقری افزود: اکنون ۱۰ درصد ظرفیت بار در بندرشهیدرجایی از طریق خط ریلی جابه جا میشود که با برنامههای پیش بینی شده این ظرفیت تا پایان دولت دوازدهم به ۳۰ درصد میرسد.
استاندار هرمزگان نیز گفت: وزیر راه و شهرسازی به عنوان وزیر معین استان هرمزگان انتخاب شده است و مسائل ملی و کلان استان از طریق وزیر راه در هیات دولت و شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا مطرح میشود.
فریدون همتی افزود: ساخت راه روستایی در شهرستان بشاگرد از میانگین استانی و کشوری پایینتر است و این شهرستان نیازمند هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه روستایی است.
وی گفت: قرار است وزیر راه هر ماه در جلسه هماهنگی ستاد اقتصاد مقاومتی در استان حضور داشته باشد.
استاندار هرمزگان در خصوص طلب پیمانکاران حوزه راه گفت: در صورت درخواست پیمانکاران برای دریافت تسهیلات دولت ضمانت آنها را بر عهده میگیرد و بدهی آنها تهاتر میشود.
انتهای پیام/ز