او افزود: در چهار، پنج روز اخیر نشستهای متعددی با سازمان خصوصی سازی، مسئولان اجرایی کشور با حضور نماینده استانداری برگزار شد که پس از مباحث طولانی، سازمان خصوصی با فسخ قرار داد با سهامدار فعلی هپکو موافقت کرد.
بیشتر بخوانید: هماهنگی برای پرداخت حقوق کارگران هپکو از محل تسهیلات بانکی کارخانه
استاندار مرکزی گفت: با نتیجه گیری پیگیریهای انجام شده از روز چهارشنبه (سوم مهرماه) فسخ قرارداد سهامدار را شاهد هستیم و مقرر شد تا در ۲ روز آتی نحوه مدیریت سهامدار جدید دوباره در سازمان خصوص سازی و وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت (صمت) مورد بررسی قرار گیرد.
آقازاده افزود: به زودی شاهد برآورده شدن مطالبات اکثریت شهروندان، کارکنان هپکو و رونق چرخه تولید و اشتغال در این واحد صنعتی هستیم.
او ادامه داد: براساس نشستها و پیگیریهای استانداری مرکزی قرار شد حداکثر تا هفته آینده حقوق معوقه کارکنان هپکو پرداخت و با هماهنگی سازمان خصوصی سازی و بانک ملی به وسیله سازمان خصوصیسازی پیگیری و عملیاتی شود.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشینآلات راهسازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴شروع به فعالیت کرد.
این شرکت مادر تخصصی ۲۵ نوع ماشینآلات راه ازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید میکند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی، چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید میشود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.
منبع : ایرنا
انتهای پیام/ت