او با بیان این که با موافقت مقام معظم رهبری اعتبارات خوبی از محل صندوق ذخیره ارزی به پروژه راه آهن چابهار - زاهدان اختصاص یافته است خواستار تسریع در اجرای این پروژه شد.
مشاور وزیر راه و شهرسازی از اقدامهای بندر چابهار در ایجاد زیرساختهای بندری و پسکرانهای تقدیر و اظهار کرد: سازمان بنادر و دریانوردی در ایجاد زیرساختهای بندری در چابهار نسبت به دیگر بخشها پیشتاز بوده است.
سید حسین میرشفیع، مشاور و نماینده وزیر راه و شهرسازی در امور توسعه زیربنایی و طرحهای ویژه نیز گفت: زیرساختهای ایجاد شده در بندر چابهار و افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری این بندر بسیار خوب است، اما با توجه به اهمیت دسترسی به دیگر زیرساختهای حمل و نقل نیاز است که در بخش راه و ریل نیز توسعه متوازن صورت گیرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز با تاکید بر اهمیت توسعه متوازن زیرساختهای ارتباطی بندر چابهار گفت: با ایجاد زیرساختهای دریایی، بندری، ریلی، جادهای و گردشگری به خصوص در زمینه حمل نقل دریایی و ترافیک بار و کالا، سواحل مکران به یک قطب جهانی در حوزههای اقتصاد و گردشگری دریایی تبدیل خواهد شد.
بهروز آقایی با اشاره به توانمندی بندر چابهار در تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی و پذیرش کشتیهای اقیانوس پیما خواستار تسریع در احداث پروژه راه آهن چابهار – زاهدان شد.
او با اشاره به زیرساختهای مناسب بندری و تجهیزات پیشرفته بندر چابهار اظهار کرد: میطلبد در راستای افزایش صادرات و واردات بار از طریق این بندر نیز اقدامهای ویژهای انجام شود.
مشاوران وزیر راه و شهرسازی در سفر به بندر چابهار از زیرساختهای جادهای و ریلی، تجهیزات و اسکلههای بندر شهید بهشتی نیز بازدید کردند.
انتهای پیام/ع