به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
یاسوج ، رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در همایش جمعی از فرهنگیان کهگیلویه وبویراحمد به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در یاسوج اظهار داشت: این طرح درحالی عملیاتی شد که هیچ گونه زیرساختی و امکاناتی برای آن وجود نداشت.
او بیان کرد: در آن زمان نه معلمی برای این پایه پیش بینی شده بود و حتی مجبور شدیم از معلمان مقطع دبیرستان برای تدریس در این پایه استفاده شود، برنامه درسی و حتی فضای آموزشی در این راستا وجود نداشت.
حکیم زاده ادامه داد: بهتر بود به جای اضافه شدن پایه ششم، دوره پیش دبستانی را که ضرورتی غیرقابل انکار و بسیار با اهمیتتر در بعد مسایل آموزشی و تربیتی محسوب میشود، جایگزین این پایه میکردند.
او افزود: وزارت
آموزش و پرورش قایل به اجرای طرح نظام اموزشی ۳-۳-۶ خواهد بود، اما به جای اضافه کردن پایه ششم که هنوز زیرساختهای آن در ابعاد مختلف فراهم نشده باید دوره پیش دبستانی اضافه میشد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد که دوره پیش دبستانی، بیش از رسمی بودن آن به یک دوره اجباری نیز در نظام آموزشی کشور تبدیل شود.
حکیم زاده تاکید کرد: مسئولان و متولیان فعلی در وزارت آموزش و پرورش در حقیقت در یک عمل انجام شده و تحمیلی از قبل قرار گرفتار شده اند و هیچ نقشی در اجرای این کار غیرکارشناسی نداشته اند.
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به بهبود وضع معیشتی و رفاهی معلمان دوره ابتدایی نیز گفت: مکاتبات و رایزنیهای لازم در این راستا از جمله سختی کار و تعداد ساعات فعالیت بیشتر آنها، با سازمان امور اداری و
استخدامی و سایر نهادهای ذیربط انجام شده است.
او همچنین بر ضرورت حفظ کرامت، عزت نفس و شان اجتماعی
دانش آموزان در سطح مدارس تاکید کرد و گفت: یکی از رویکردهای مهم وزارت آموزش و پرورش نهادینه کردن مهارت آموزی بویژه در مقطع ابتدایی به جای حافظه پروری و همچنین ایجاد نشاط، شادابی و انگیزه خودباوری در وجود دانش آموزان است.
بیش از ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار دانش اموز در مقاطع مختلف سال تحصیلی جدید (۹۹-۹۸) را در سراسر کشور آغاز کردند.
۱۶۱ هزار دانش اموز نیز امروز با نواختن زنگ مهر راهی کلاس درس در کهگیلویه وبویراحمد شدند.
۵۲ درصد این دانش آموزان پسر و مابقی دختر هستند.
انتهای پیام/غ
زیر ساخت های پایه ششم در کشور آماده نیست