به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، حاشیههای تیم فوتبال استقلال تهران پس از شکست یک بر صفر آبی پوشان در شهرآورد ۹۰ پایتخت ادامه دار است و مهمترین بخش این حواشی هم به اظهارات وریا غفوری علیه علی خطیر، معاون سابق این باشگاه باز میگردد.
خطیر که نقش پررنگی در حضور آندره آ استراماچونی ایتالیایی در ایران داشت پس از اختلاف عمیق با برخی اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال از سمت خود استعفاء داد، اما واکاوی علل نتایج ضعیف آبیها در چهار هفته ابتدایی لیگ رد پای خطیر در تشکیل تیم را بیش از پیش نشان میدهد.
بیشتر بخوانید: حمله شدید معاون مستعفی استقلال به وریا غفوری
وریا غفوری، کاپیتان این فصل استقلال پس از پایان دربی ۹۰ در پاسخ به گلایههای یکی از هواداران مقصر اصلی نتیجه نگرفتن این تیم را فردی دانست که عامل اصلی جدایی ۱۵ بازیکن این تیم بوده و پس از فراری دادن آنها خودش هم تیم را رها کرده است.
این اظهارات وریا را اگر در کنار گلایه برخی اعضای هیئت مدیره استقلال درباره جذب بازیکنان قرار بدهیم به این نتیجه میرسیم که شاید از دیدگاه آنها خطیر بیش از هر فردی در وضعیت آشفته این روزها تاثیر دارد.
بیشتر بخوانید: مقصر باخت استقلال در دربی ۹۰ معرفی شد
این مدیر جوان و پرحاشیه در فصل نقل و انتقالات مسئولیت جذب بازیکن را عهده دار بود و تمام نفرات جدید باید با نظر مستقیم او به خدمت گرفته میشدند. در این میان میرشاد ماجدی که عضو فنی هیئت مدیره استقلال است و همچنین کامران منزوی و اسماعیل خلیل زاده به عنوان اعضای اقتصادی باشگاه نقشی در خرید بازیکنان نداشتند. خطیر این اقدامها را هم با تائید امیرحسین فتحی، مدیرعامل باشگاه انجام میداد. البته تنها در ماجرای تمدید قرارداد وریا غفوری و سید حسین حسینی به دلیل درگیری که بین خطیر با مدافع و دروازه بان استقلال به وجود آمد منزوی وارد عمل شده و توانست رضایت وریا و سید حسین را برای تمدید قرارداد جلب کند.
فعالیتهای خطیر در نقل و انتقالات با جذب بازیکنانی مانند محمد بلبلی، سیاوش یزدانی، مسعود ریگی، علی دشتی، آرش رضاوند، شیخ دیاباته، هروویه میلیچ، میلاد باقری همراه شد، اما او پس از جذب عارف غلامی در اعتراض به پررنگ شدن فعالیتهای امیرهوشنگ سعادتی، مدیر برنامههای این بازیکن در استقلال و همچنین اختلاف با اعضای هیئت مدیره استعفاء داد که برخلاف قبل این بار استعفایش مورد قبول فتحی قرار گرفت.
بیشتر بخوانید: عکس معنادار استراماچونی در تمرین استقلال
حال بازیکنان و سرمربی که با نظر خطیر جذب شده اند در هفتههایی ابتدایی لیگ برتر به هیچ وجه عملکرد خوبی نداشته اند و استقلال که فصل را با هدف کسب عنوان قهرمانی آغاز کرده بود اکنون در رده پانزدهم قرار داشته باشد.
بیشتر بخوانید: عصبانیت استراماچونی از علی کریمی + عکس
از طرفی نباید از نقش خطیر در بحث استعفای احمد سعادتمند، رئیس سابق هیئت مدیره باشگاه هم بی تفاوت عبور کرد. درگیریهای خطیر با وینفرد شفر، تیم بستن او همراه با امیدرضا روانخواه، عملکرد ضعیف این مدیر در ماجرای تمدید قرارداد با آیاندا پاتوسی که در نهایت سبب جدایی هافبگ افریقایی شد، تن دادن خطیر به جدایی راحت نفرات کارامدی مانند آرمین سهرابیان، روح الله باقری، امید نورافکن، فرشاد محمدی مهر و میثم تیموری، افزایش بی دلیل مبلغ قرارداد توافق شده با استراماچونی، اخلال ایجاد کردن در روند مذاکره با برخی بازیکنان مدنظر باشگاه مانند رضا اسدی و ارسلان مطهری از سوی خطیر و در جریان قرار نگرفتن اعضای هیئت مدیره از نحوه عقد قراردادها و مبلغ بازیکنان جزء مواردی است که گزارش آنها از سوی سعادتمند در اختیار وزیر ورزش و جوانان قرار گرفت و در نهایت این موضوع سبب جدایی رئیس هیئت مدیره باشگاه شد.
بیشتر بخوانید: پس لرزههای شهرآورد ۹۰/ از شعار حیا کن رها کن علیه مدیرعامل استقلال و قهر کالدرون تا اعلام آرای انضباطی دربی
انتهای پیام/