او ابراز امیدواری کرد: با پیگیریهای صورت گرفته و مساعدت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تا آبان ماه پلاتوی این اداره تا رفع نواقص به صورت رسمی مورد بهره برداری قرار گیرد.
در این دیدار ضمن بررسی و ضعیت فعالیت گروههای نمایشی به برنامههای پیش رو و راهکارهای ترویج این هنر ارزشمند در سطح شهرستان پرداخته شد و هر یک از اساتید به ارائه دیدگاهها و تجربیات خود جهت هر چه بهتر برگزار شدن جشنوارهها و برنامههای آتی پرداختند.
پیوستگی حغرافیائی مرند به قفقاز و قرار داشتن در سر راه استانبول، سبب شده بود که فرهنگ مرند زودتر از دیگر شهرهای ایران از هنرها و وسایل ارتباط جمعی روز جهان همانند روزنامه و تئاتر و موسیقی و ترنمهای عاشیقی متأثر شود.
طبق نوشته جبار باغچه بان وی درسال ۱۲۹۸ نمایشنامه «خِرخِر» را در مرند اجرا کرده یعنی ۱۰۰ سال قبل و حتی قبلتر از آن، افکارعمومی مرند آمادگی پذیرش تئاتر و امکانات فنی و هنرپیشگی برای تئاتر را داشته است.
در قرن حاضر نام کارگردان بزرگ سینما تئاتر ایران برآمده از خطه مرند یعنی صمد صباحی همچون ستاره درخشانی در صفحات هنر ایران زمین چشمها را مینوازد، طبق عکسهای موجود در ۶۰-۷۰ سال قبل، تئاتر خیابانی در اغلب مراسم دولتی و ملی مرند اجرا میشده و شاید بتوان گفت اجرای تئاتر خیابانی مرند، اولین در کشور باشد.
انتهای پیام/ش