سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قزل آلای سالمون بخوریم یا نخوریم؟

کارشناس و مسئول تکثیر و پرورش آبزیان خراسان رضوی گفت: گونه‌ای که با نام قزل آلای سالمون شهرت یافته است در کشور تولید می‌شود.

هادی عزتی اصل کارشناس و مسئول تکثیر و پرورش آبزیان خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: بسیاری از پرورش دهندگان ماهی قزل آلا به جهت تنوع بخشیدن بازار فروش، به غذای حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد از ماهی‌های قزل آلا رنگ دانه‌های خوراکی می‌افزایند.

او ادامه داد: این رنگ دانه‌های خوراکی سبب استحکام گوش، ارغوانی و خوش طعم شدن ماهی قزل آلا می‌شود که به قزل آلای سالمون شهرت یافته است.

کارشناس و مسئول تکثیر و پرورش آبزیان خراسان رضوی گفت: قزل آلای سالمون توسط اداره دامپزشکی استان کنترل و نظارت می‌شود و هر کیلویی از آن با قیمت ۲ هزار تومان بیشتر از قزل آلای معمولی به فروش می‌رسد.

انتهای پیام//ر. س


طعم بهتر قزل آلای سالمون نسبت به قزل آلای معمولی

برچسب ها: شیلات ، غذا و دارو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.