او ادامه داد: قیمت عمده فروشی دفترچه دانش آموزی با مشخصات ذکر شده در ۴۰ برگ ۱۴۹۳ تومان، ۶۰ برگ ۲۲۴۰ تومان، ۸۰ برگ ۲۹۸۷ تومان و دفترچه صد برگ ۳۷۳۳ تومان تعیین شده است.
منایی اظهار کرد: براساس برنامه ریزی بعمل آمده توسط معاونت بازرگانی داخلی ونیز اعلام آمادگی شرکتهای تولیدی دریافت کننده ارز رسمی، تولید و توزیع حدود ۱۵ میلیون جلد دردست اقدام و به منظور تدوین ضوابط اجرایی و سهمیه بندی در استانها در حال انجام است.
بیشتر بخوانید: دلایل افزایش ۳ برابری نرخ لوازم التحریر چیست؟ / آخرین قیمت انواع نوشت افزار در بازار
این مقام مسئول افزود: همچنین قیمت دفاتر دانش آموزی با کاغذهای وارداتی ارز نیمایی راسا"توسط شرکتهای تولیدی با رعایت ضوابط قیمت گذاری کالاهای تولید داخل و سود مجاز تعیین میشود.
معاون نظارت بر کالاهای سرمایهای و خدمات سازمان حمایت ادامه داد: براین اساس طبق اعلام انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان کاغذهای سایز شده ایران برخی از شرکتهای تولیدی به صورت خود اظهاری نرخ دفاتر دانش آموزی با مشخصات مذکور که کاغذ مصرفی آنها منشاء غیر از ارز رسمی داشته را به وزارت متبوع اعلام و مکلف به درج در سامانه ۱۲۴ هستند.
منایی گفت: با توجه به تنوع و تعدد محصولات ملاک بازرسان برای کنترل قیمتهای نوشت افزار فاکتورهای معتبر خرید بوده که واحدهای توزیعی باید به آن ضرایب سود مجاز عمده و خرده فروشی مصوب کمیسیون هیات عالی نظارت را اعمال و به مصرف کننده عرضه نمایند. بر این اساس حداکثر سود مجاز عمده و خرده فروشی مجاز برای خودکار و مداد، ۵ و ۱۵ درصد، برای نوشت افزار و لوازم التحریر و دفتر ۳ و ۱۵ درصد و برای کاغذ فتوکپی ۳ و ۱۰ درصد تعیین شده است.
او تصریح کرد: طرح نظارتی لوازم التحریر ویژه بازگشایی مراکز آموزشی در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ از تاریخ دهم شهریورماه لغایت ۱۰ مهرماه سال جاری توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استانهای کشور با همکاری اصناف، تعزیرات حکومتی و سایر مراجع مربوطه در حال اجرا بوده که علاوه بر رصد و پایش بازار، شکایات و گزارشات مردمی دریافتی از طریق ستادهای خبری و سامانه تلفنی ۱۲۴ پیگیری و اقدامات قانونی لازم اعمال میشود.
انتهای پیام/