او افزود: عضو هیئت علمی بودن و استادیاری و ... تاثیری در قیمتها ندارد، اگر چه در سالهای گذشته ملاکی برای تفاوت در تعرفهها بود، اما امسال تعرفهها به هیئت دولت فرستاده شده است و ما فقط دکتری و کارشناسی ارشد را ملاک قرار داده ایم.
حاتمی در پاسخ به این پرسش که در صورت دریافت مبلغ بیشتر از آنچه که تصویب شده است، چه باید کرد، گفت: وقتی شهروندان به روانشناس و مشاوره مراجعه میکنند در بدو ورود باید پروانه فرد را ملاحظه کنند، پروانه باید در سر در ورودی جایی که منشی نشسته است در معرض دید همگان قرار گرفته باشد.
بیشتر بخوانید: جولان روانشناسنماها در فضای مجازی/ گول روانشناسان قلابی را نخورید!
رئیس سازمان نظام روانشناسی یادآور شد: جز سازمان نظام روانشناسی هیچ مرجعی صلاحیت روان شناسی و مشاوره را ندارد و اگر این اقدام انجام شود، غیرقانونی است. سازمان براساس یک سری از معیارهای تخصصی پروانه میدهد.
شهروندان توجه داشته باشند در کنار تعرفهها شماره تلفن بازرسی سازمان روانشناسی زده شده است و اگر شخصی شکایتی داشت یا این که پروانه را مشاهده نکرد، میتواندبه بازرسان اطلاع دهد، حتما برخورد خواهد شد.
علاوه بر این در سایت ما اسامی تمام روانشناسان و مشاوران پروانهدار به همراه آدرس آنها درج شده است.
او افزود: در زمینهی تخلفهای صورت گرفته در این حوزه، ما روزانه این موارد را بررسی و رصد میکنیم و افرادی که با عناوین جعلی یا به عبارتی روانشناس نماهایی که در فضاهای مجازی یا مشاورههای انلاین، تلفنی و حتی افرادی در خارج از کشور از طریق فضاهای مجازی خودشان را به مردم معرفی میکنند شناسایی شده است.
رئیس سازمان نظام روانشناسی ضمن اشاره به نامهی معاون اول رئیس جمعور به وزیر تعاون در زمینه خدمات بیمهای، گفت: ما به شدت به دنبال بیمه خدمات روانشناسی هستیم، به دلیل بالا بودن تعرفههای روانشناسی با مشکلاتی مواجه هستیم. امیدوارم این اقدام صورت پذیرد تا افراد کم درآمد هم از طریق خدمات بیمهای از مشاوره و روانشناسی بهرهمند شوند.
انتهای پیام/