به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در صورتی که اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان، نهالهای کنار را تولید کند و در اختیار اتحادیه زنبورداران قراردهد، این اتحادیه در نیمه دوم امسال توانایی کاشت بیش از چهار هزار نهال کنار را دارد
افشین قطبی افزود: مناطق کاشت نهال کنار با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تعیین میشود، اما پیشنهاد اتحادیه زنبوداری این است که مناطق دشت و کوهستانی در اولویت قرار گیرد.
او بیان کرد: توسعه کاشت درخت کنار علاوه بر حفظ و احیاء مراتع و جلوگیری از فرسایش خاک، نقش موثری در تولید عسل کنار استان و تغذیه دامها دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: این درخت بومی استان و سازگار با شرایط اقلیمی استان و بسیار مقاوم در برابرشرایط نامناسب مانند خشکسالی است.
قطبی گفت: تعاونیهای زنبورداری شهرستان بوشهر، دشتستان، تنگستان، دشتی، دیر وجم، با همکاری زنبورداران داوطلب، کاشت نهال درخت کنار در اطراف محل سکونت خود را به عهده دارند.
استان بوشهر به علت داشتن ۵۰ هزار هکتار درخت کُنار یکی از مراکز مهم تولید عسل کنار محسوب میشود.
زنبورداران این استان دو بار در سال یک بار در آبان و بار دیگر در اردیبهشت عسل برداشت میکنند.
۵۲۸ زنبوردار بومی با ظرفیت نگهداری ۵۵ هزار کندو در استان بوشهر فعالیت و بیش از ۵۲۵ تن عسل تولید میکنند.
هر سال افزون بر زنبورداران بومی، زنبورداران مهاجر هم از استانهای فارس، اصفهان، خراسان جنوبی، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد برای تولید عسل به استان بوشهر میآیند.
انتهای پیام/ک