نویسنده به حضور گسترده نیروهای نظامی آمریکا در منطقه خاورمیانه اشاره میکند و میافزاید ایران برای مقابله با مسئله از سالها پیش دکترین نظامی مبتنی بر بازدارندگی را در پیش گرفت و هماکنون متکی به قدرت موشکی بومی خود، جنگهای دریایی نامتقارن، به ویژه تهدید به بستن تنگه هرمز است.
وی همچنین نیروهای مقاومت را یکی از اهرمهای قدرت ایران در منطقه و از عوامل بازداندگی در برابر آمریکا و متحدان منطقهایاش میداند. در این خصوص از جنبش حزبالله نام میبرد و مبارزان حزبالله را «ماهرترین و کاراترین سلاح جنگی در زرادخانه های ایران» میداند، چون «باارزش ترین قابلیت حزب الله برای ایران، توانمندی عملیاتی آن است».
بیشتر بخوانید: میدل ایست آی: به دلایل مختلف شکست آمریکا در درگیری با ایران حتمی است
نگارنده در ادامه به صورت گذرا در تشریح توان موشکی ایران از موشکهای بالستیک خلیج فارس نام میبرد و در معرفی این موشکها مینویسد این مدل پیشرفتهترین و مهمترین نوع موشکی است که نیروی دریایی ایران دراختیار دارد و از اصلیترین ویژگی این موشکها مافوقصوتبودن آنهاست.
وی در این باره افزود موشکهای سجیل، به خصوص سجیل-۱ و سجیل-۲ از جمله موشکهای موجود در زرداخانه ایران است که آمریکا باید از توان رزمی آنها هراس داشته باشد.
به باور گزارشنویس نشنالاینترست توانمندی ایران در عرصه زیردریایی و توانایی تهدید نفتکشها در تنگه هرمز «بزرگترین تهدید بازدارندگی ایران است و اگر ایران تلاش کند این تنگه را مسدود کند زیردریاییها بسیار مفید هستند. زیرا در آب های کم عمق خلیج فارس، توانایی استقرار زیردریایی به صورت موثر کشتی های سطحی را تهدید می کند».
به نوشته نشنالاینترست «ایران انواع مختلف زیردریایی در اختیار دارد و در هر جنگ احتمالی زیردریایی کلاس غدیر سلاحی مرگبار است، به ویژه آنکه اندازه کوچک این زیردریایی رصد و ردیابی آن را دشوار میکند».
انتهای پیام/